Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justysss19

Seks oralny

Polecane posty

Gość Justysss19

Chciałabym zapytać co o tym sądzicie. Kocham mojego chłopaka,jesteśmy już razem jakiś czas,niedawno zaczęliśmy współżycie. Od pewnego czasu podczas pieszczot robił mi minete. Mówił,że kocha mnie i chce sprawić mi przyjemność. W ogóle nie wspomnał nic abym mu to zrobiła. Wczoraj podczas pieszczot powiedział że chciałby,żebym spróbowała ustami. Zgodziłam się bo go kocham i mu ufam. Tymczasem rozmawiałam o tym z koleżankami i kolegami. Ogólnie,nie konkretnie o nas. Usłyszałam,że tak robią tylko dziwki i że szanująca się kobieta nigdy tego nie robi. Co uważacie?

Gość jesteś dzifkkom i na
dodatek głupią

Gość Justysss19
Jedyna głupia dziwka tu to ty więc wypad z tąd bo to dyskusja otwarta dla ludzi na poziomie.

Gość Justysss19
co masz na myśli? Ja miałam również takie podejście pt 'nigdy w życiu' itp. Dopiero gdy poznałam jego zrozumiałam,że to też może być forma okazywania sobie czułości. A dowiedziałam się,że jestem dziwką.

Gość fotel
jeszcze was te tematy oralno-analne nie znudziły?w kółko to samo.

Gość Justysss19
jak Ciebie nudzą to nie musisz odpowiadać.

no właśnie na tym to polega że mówią że nigdy w życiu ale jak poczują pokochają to już się obejdą bez tego.Dorastają i mądrzeją:) Powiem więcej tu są nawet spekulacje jedne kochają to robić a drugie piszą że w życiu tego nie zrobi:D więc to wynika z czego...? Ty odpowiedz.Dlaczego poprzednio też myślałaś że nigdy w życiu???

Gość ej ty żaba
a dlaczego są też takie, która próbowały i stwierdziły, że jednak nie chcą?

są takie ale pewnie nie kochają odpowiednio swoich partnerów, no i są mężczyźni którzy nie lubą robić minet:P

Gość normalny .....
wiesz to tak jak powiedziałas,to forma pieszczot które jedni lubią inni nie,niektóre kobiety wręcz to uwielbiają.nie przejmuj się opiniami innych, rób to co lubisz.jeżeli sprawic ci to przyjemnosc to ciesz się tym.a i twój facet będzie szczęśliwy.

Gość Justysss19
ja sądze,że w seksie każdy ma inne upodobania tak jak w innych sferach życia. Na anal bym się nie zdecydowała:p

Gość normalny .....
ja lubię jak moja dziewczyna mi to robi a minetke to uwielbiam :-)

Gość e tam forma okazywania miłości
okażesz miłość robiąc laskę, mega przyjemność tak ale miłość

Twój facet pokocha Cię jeszcze bardziej tylko te "inne" tego nie robią ale są też faceci którzy tego nie lubią chyba(loda)

Gość elkae
seks oralny to nic złego. Mój facet to uwielbia a ja mu chcę sprawić przyjemność. Jestem z nim od lat, kocham go i dziwką mogę być, ale tylko dla niego ;)

ja np. nienawidzę analu to uwłacza mężczyźnie, co penis to jakiś kij którym trzeba grzebać w gównie....??? kobieta np nie ma narządu który wsadziłaby facetowi w dupe:P

Gość Justysss19
owszem miłość i czułość,że kocham jego ciało i go akceptuję,nie brzydzę się go . . .chcę sprawić mu przyjemność i być z nim jeszcze bliżej.

Gość nie nie nie znajoma
nic zlego jest w tym ze to zrobilas, to twoj chlopak, on kocha ciebie a ty jego. gdybys zrobila to obcemu na imprezie to bym miala sprzeciwy a tak to spoko.

ja uwielbiam swojemu chlopakowi robić dobrze ustami :) skoro on mi robi dobrze to czemu ja mam nie robic jak mam ochote nakreca mnie to jeszcze bardziej

Gość Justysss19
Poczułam się zupełnie inaczej bo nie naciskał,nie namawiał. Mówił,że jeśli się brzydzę to nie chce żebym to robiła. Ponadto on sam pierwszy zaczął mi to robić,mówił,że jestem tam śliczna,że mnie kocha i lubi patrzeć jak jestem szczęśliwa i jest mi dobrze.

no naciskać nie można bo są i faceci co nie lubią robić minet, dlatego właśnie faceci powinni o siebie dbać by kobieta się nie brzydziła

Gość andrzej.mokrzycki
*TU są fajne cipy na żywo i to za darmoche. http://cut.by/eNBX9 i chociaz cyce maja konkretne., a jakie dupki.. ulala Tylko dla doroslych!!

Co za TOTALNA GŁUPOTA!!!! Wszyscy teraz tak robią w ten sposób przygotowują sie odpowiednio do odbycia stosunku.. CZesto seks oralny jest grą wstępna..

Gość pije zielona herbate
Autorko twoje kolezanki to idiotki i tyle. Kochajaca kobieta powinna sie starac sprawic przyjemnosc mezczyznie. Sex oralny nie jest ochydny. Moja dziewczyna piesci mojego czlonka ustami bo mi ufa i mnie kocha i nie uwarza sie za dziwke i ja jej tez nie uwazam za dziwke. Wspolczuje ci kolezanek. Dziwkami mozna nazwac dziewczyny ktore na pierwszej randce ida z facetem do lozka i robia z nim wszystko oral anal itp.

Gość początkująca_oralnie
a połykasz spermę? co z nią robicie? gdzie on wytryska?

Gość Justysss19
Moje uprzedzenia wynikaly z tego,że miałam wcześniej chłopaka,który chciał mnie traktować instrumentalnie. Zawsze mówił: nawet mi nie obciagniesz,pójde do innej itp albo w zyciu Cie potem nie pocaluje,ohyda. Nie zgodziłam się wtedy,miałam uraz. Zgodziłam się właśnie z miłości,zaufanie. Byłam zaskoczona gdy po wszystkim usłyszałam jeszcze : Prosze,pocałuj mnie