Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulxxx

Moja dziewczyna jest nieśmiała, co moge zrobić aby stała sie bardziej śmiała.

Polecane posty

Gość paulxxx

Moja dziewczyna jest nieśmiała, co moge zrobić aby stała sie bardziej śmiała i odważna. Jestem z moja dziewczyna od 4 miesiecy ona ma 16 a ja w tym roku 18 lat. Wiem ze mnie kocha ale czasami jest taka skryta i cicha nie chce sie przytulic ipocałowac, zawsze ja musze zaczynac wszystko. Wiem ze ona mnie kocha i ja ja też ale nawet nie chce mi powiedzieć prosto w oczy "Kocham Cie" tylko zawsze jak ja mówie jej kocham cie to odpowiada ja cb też. Jak moge w niej przełamać niesmiałość , co moge zrobić? Już wiele razy z nią rozmawiałem na takie tematy. I mówi ze taka już jest .

Gość ptasiek nastroszony
moze tylko wobec Ciebie jest taka "nieśmiała"?

Gość :))) ;)
4 miesiące to bardzo krótko. Sama jestem nieśmiała, ale w związku już 4 lata i w stosunku do mojego narzeczonego absolutnie żadna nieśmiałość się we mnie nie budzi. Ale na początku znajomości byłam taką skrytą, cichutką osobą. Teraz potrafię przegadać mojego faceta:). Mimo, że odblokowałam się co do mojego to w stosunku do innych ludzi nadal jestem cholernie nieśmiała. Myślę, że się z czasem odblokuje, musisz dać jej czas:) nic na siłę. Musisz pokazać, że ją akceptujesz, że j ą kochasz jej te bariery z czasem będą się zmniejszać aż w końcu znikną przynajmniej jeśli chodzi o Twoją osobę. Jednak pewnie w stosunku do twojej rodziny i przyjaciol bedzie nadal niesmiala i musisz to zaakceptowac, a nie zmieniac ja na sile.