Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 7 tydzien

IMIE

Polecane posty

Gość mama 7 tydzien

spodobalo mi sie imie antek, jednak nie chce by burkow bylo na ulicy sto jak julek i kubusiów, mimo ze imiona sa piekne. czy te imie jest oklepane, przetrawione i sto razy uzyte?:(

Gość mama 7 tydzien
halo

Gość Zielone Wzgórze i Ania
Chyba nie chcesz skrzywdzić dziecka dając mu tak na imię? - Antoni dla maluszka?

Gość mama 7 tydzien
no lepsze niz patryk, na ktore uparl sie moj maz, raczej nie mam wyboru, bo ja bede wybierac dla dziewczynki, a on mial dla chlopca, ublagalam go na kompromisowe antos

Gość Zielone Wzgórze i Ania
No ja jeśli miałabym wybierać z tych dwóch imion to wybrałabym Patryka... Ale to Twoje dziecko....Tylko pomyśl jak ono może się czuć za kilka lat. Ale to jest moje zdanie, w sumie nic mi do tego

Gość :):):):):(:(:(:(:(
No ale skoro mąż miał wybierać imię dla chłopca to nie rozumiem, przy wyborze imienia dla córki i tak postawisz na swoim, jak się mężowi nie będzie podobało to ie pójdziesz na kompromis pewnie

Gość katarzyyyyyyynaaa
Jedyne ładne meskie imiona to Luka i Ilan, ewentualnie Maksymilian

Gość katarzyyyyyyynaaa
Ale Antoni jest stokroć lepsze niż Patryk i jakieś Stasie - de facto!

Gość iiiiiiiiiooooooooooo
dla mnie imona Patryk i Patrycja to jedne z najbrzydszych jakie znam.

Maksymilian - Maks, Maksiu tak wabi się pies mojej teściowej

Teraz wchodzi moda na "stare" imiona więc dużo rodziców decyduje się na antosi stasi julek itp sama wole oryginalne imiona typu Dorian czy gracjan. Moja znajoma ma corcie zuzie więc to też nie jest w cale takie krzywdzące dziecko imię")

Gość katarzyyyyyyynaaa
Max moze i dla psa, ale nie znam psa o przydomku Maksymilian? A Ty? :) Poza tym, ja nie toleruje zdrabniania imion więc... Głupio sie utarło z tym maksem, ze dla psa... ładne imie i tyle!

!! POLECAM !! Moja siotrzenica ur. sie w lutym i bedzie miała na imię Antosia.... Mi sie b.podoba... Antoś... ! :)

Ale sporo ludzi zdrabnia dzieciom imiona i nie wiem ile z nich wołałoby do malca Maksymilian.... Mnie się nie podoba :(

Gość katarzyyyyyyynaaa
W każdym razie jesli kiedyś zechcę mieć dziecko i będzie to chłopiec na imię będzie miał Luka, a dziewczynka Lilianna, bądź Roża.

Mam sąsiada Antosia lat 5 i urodziła się w rodzinie, w zeszłym roku Antosia. Ponadto co tydzień w gazecie pokazują maluszki z porodówki i zawsze jest jakieś o tym imieniu.

Gość Bretania
Bardzo ładne imię :)

Antoni to ostatnio bardzo popularne imię, także jeśli szukasz czegoś rzadszego to jeszce raz to przemyśl

Droga autorko ja mialam taki sam uklad jak ty dla dziewczynki wybieram ja dla chlopca maz. Mamy synka Patryka mimo ze to imie mi sie nie podoba ale umowa byla jeszcze na kilka tygodni przed porodem prosilam go o inne imie wkoncu przystal na nim ale widzialam ze nie smacznie mu z tym bylo wiec zdecydowalam ze umowa to umowa i bedzie synus mial na imie tak jak tata wybierze;)

taka umowa trcohę śmieszna... imię powinno podobać się objgu.. tzn mozna ustalić że np ojciec będzie miał decydujący głos, ale nie może być tak że tobie imię się wgl nie podoba