Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkdsfhnbcdsf

moja corka ma 11 mc i

Polecane posty

Gość fkdsfhnbcdsf

podaje jej mleko krowie 2% wkoncu zaczela raczkowac od ok 4 dni nie potrafi sama wstac przy szczebelkach sama tez nie potrafi stac tylko jak czuje oparcie

Mleko krowie ! Ja swojej córeczce do 3 roku bede podawac mleko modyfikowane. Od 3 miesiecy potrafi stać, raczkować, siedziec itp. Już stawia sama pierwsze kroczki... :)

Gość mamama27
może idź z nią do lekarza a nie dodatkowo obciążaj organizm mlekiem dla małych cielaczków?? raczkuje bo tak robia małe krówki zachwile urosną jej rogi i kopyta..

Gość luiydrh
moje dzieci mleko krowie piją od urodzenia i żyją i jakoś im te kopyta nie wyrosły.

moja kolezanka swojej corce tez dawala krowie od 12 msc i nic jej nie jest, ma 4 lata teraz , nie ma rogów, kopyt ani wymion:D

Gość mn 888
ej no ale przeciez mm tez jest krowie a nie kobiece nie przeasadzajcie

Gość trushi
hej, mleko krowie można podawać, wg różnych szkół od 6-tego, 9-tego lub 12-tego miesiąca życia. Daj córce czas, każde dziecko rozwija się w swoim tempie i nie należy go poganiać ani do niczego przymuszać. 11 miesięcy to niewiele. Jest całkiem spora grupa dzieci, które nie wstają przed ukończeniem 18 miesiąca życia i nie oznacza to wcale, że są gorsze albo w jakimkolwiek stopniu opóźnione. Ciesz się razem z córką tym raczkowaniem i spokojnie czekaj na pierwsze kroki i wstawanie.

basiiuniia23 a jak nie będzie chciała to co sondą do żoładka,ja chciałamdo 2 roku dawać a dawałam do 14 miesiaca bo syn nie chciał,krowie wprowadziłam w postaci budyniów itd

ja zrezygnowałam z mleka modyfikowanego jak mała miała 2 lata i 3 mies

Gość mikyway
mi mama podawała krowie od 2 m-ca życia, bo w 1984 nie było łatwo o modyfikowane... i żyję i mam się dobrze i zaczęłam chodzić w wieku 10 m-cy