Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja cieeeee

miałam 3 dni na zebranie się do nauki z 5 przedmiotów

Polecane posty

Gość o ja cieeeee

i jestem w tym samym punkcie co w czwartek :/

Gość taka ja kaaaaja
To gratulacje, oblejesz tak jak ja :D

Gość studencik/
ja też się coś nie mogę zabrać do nauki, obleję sesję i gdy rodzice się dowiedzą będę mieć teksańską masakrę piłą mechaniczną, po której stanę się wrakiem człowieka :classic_cool:

Gość o ja cieeeee
nie wiem co ze mną jest ale chyba te święta na mnie tak podziałały siedzę ciągle na kafe lub posprzątam/herbatę sobie zrobię książki leżą tuż koło mnie a ty zero mobilizacji...może dlatego, że tego jest za dużo :/

Gość studencik/
a mnie się chyba coś stało w głowę w 2007 roku, bo byłem dobrym uczniem, a z dnia na dzień odechciało mi się wszystkiego :classic_cool:

Gość o ja cieeeee
ha :D ja też nigdy nie narzekałam ale jak widzę te kartki/książki to przeraża mnie sam fakt

Gość begiebe
ja mialam teraz tydzien wolnego, tez w poniedzialek przysiegalam sobie, ze bede sie uczyc. i co? nie tknęłam!

Gość studencik/
no mnie kiedyś też książki, kartki nie przerażały, to się stało nagle, pytanie tylko co się dokładnie stało i dlaczego :classic_cool:

Gość kannarekk
ja miałam 4 dni i dopiero wczoraj zajrzałam do chemii:) mam jutro wielkie koło...na szczescie już 80% umiem :) a jeszcze wczoraj o tej porze biadoliłam, że nie dam rady

Gość o ja cieeeee
wiem jakie mogą być konsekwencje z tego, ze posiedzę sobie jeszcze kilka godzin :D ojjj mogą być straszne :D zero motywacji, zero zero..

Gość studencik/
"metoda trzech zet, zakuć, zdać, zapomieć, my dodawaliśmy czwarte zet, zapić" tylko, że u mnie zakuć nie działa w ogóle od prawie 2 lat, muszę rozumieć przynajmniej trochę :) zapić też czasem mogę, ale napojem energetyzującym, alkoholu nie cierpię

Gość kannarekk
ja miałam tak w liceum nie dawałam rady nawet patrzeć na ksiązki, zeszyty ale to inna sprawa miałam problemy natury egzystencjalnej poza tym moja klasa to znaczy ludzie z klasy...po prostu się z nimi nie dogadywałam i miałam do tej całej grupy wstręt nie mogłam się uczyć, bo już na samą myśl o nauce przypominałam sobie te okropne chwile w klasie spedzone z tymi ludzmi tak przebimbałam 3 lata na ciagłych obiecankach,że w koncu wezme sie do nauki. nawet do matury zbytnio sie nie uczyłam. juz bylo mi wszytsko jedno. na szczescie zdałam bez wiekszych problemów i teraz studiuje fajny kierunek z fajnymi ludzmi! I az chce mi sie uczyc:)

Gość ja mam 6 projektow, w czwartek
nic nie robilam, wczoraj dopiero wieczorem sie zabralam i zrobilam jeden........... dzis znow siedze na kaffe ;/

Gość studencik/
na chwilę obecną umiem może z 10 % materiału wymaganego do zaliczenia przedmiotów na 3 :classic_cool:

Gość studencik/
mam z pewnego przedmiotu do zrobienia prezentację, tak z 15-20 slajdów, "robię" już miesiąc i nie mam jeszcze żadnego slajdu, tylko z 20 % przydatnych notatek do zrobienia prezentacji, został mi tydzień :classic_cool:

Gość kannarekk
oo ja tez miałam prezentację do zrobienia :) wczoraj zrobiłam 22 slajdy w godzine juz mam spokoj studencik ale len z ciebie! :P