Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz180991

Jaki prezent na roczek dla dziewczinki?

Polecane posty

Gość janusz180991

Witam za około miesiąc czeka mnie roczek mojej chrześnicy jestem ojcem chrzestnym. Nie mam pojecia co moge jej kupić? Dziewczynka już chodzi. Chce aby ten prezent był wyjątkowy by za kilka lat mogła równierz na to popatrzec. Na pocżatku zastanawiałem sie nad rowerkiem trójkołowym i teraz tak wymyśliłem ze moze do tego jakąś płyte ze zdjeciami z chrzcin i z pierwszego roku zycia i z samego roczku. No ale nie ma za wiele zdjęc z tego pierwszego roku życia no i nie wiem co zrobic? poradzcie cos. Czekam na odpowiedzi.

Gość moja młoda
dostała na roczek rowerek dwukołowy bez pedałów. Bardzo sobie go wszyscy chwalą i czekamy do wiosny, żeby jeździć. A polecić mogę Lego Duplo i drewniane klocki. Genialne do zabawy na kilka lat.

mój synek dostał na roczek rower trójkołowy i uwielbia go :) też za miesiąc idę na roczek do bratowej i zastanawiam się co jej kupić...myślałam o fajnym wózku z lalą, ale nie jestem chrzestną i w mojej sytuacji to by wystarczyło :)

Gość PrezentyPrezenty
a czy Wy nie przesadzacie z tymi prezentami? a moze sa takie oczekiwania rodzicow? Tez zostane ojcem chrzestnym, juz mnie o tym powiadomiono, dziecko ma sie urodzic w lutym i tez mam problem co kupic na urodzenie dzicka, pozniej w maju chrzciny pozniej roczek i ciagle cos, czy prezenty musza byc takie drogie? na urodzenie chcialbym wydac ok 200 zlotych na chrzciny medalik zloty z lancuszkiem (pewnie cos okolo 700-900 zl bedzie) roczek znowu mam wydawac okolo 1000? jak to jest z tymi prezentami? jak ja sie zenilem w zeszlym roku to od rodziny najblizszej nie dostawalem wiecej jak 1000 a tu sie okazuje ze na same chcrziny trzeba sporo wydac w takim razie co z komunia? weselem sam duzo nie zarabiam, ale oczekiwania rodzicow jak widac sa spore...

na rowerek złożyli się matka i ojciec chrzestni, sami zaproponowali takie wyjście. wózek i lala wcale nie wychodzi dużo :)