Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obecnie niezadowolona

Faceci a ich życiowa zaradność i zaangażowanie

Polecane posty

Biedny chłop zawiesił obraz jeszcze się nie zdążył nim nacieszyć i już knowania jak tu się pozbyć "prezentu" :)

Gość bo ja wiem
Dziewczyny, pomysł trelemoreleeee z wyrwaniem gwoździa (że źle osadzony) jest the best :) Niestety obrazek się nie zbije, bo to jest taki obrazek w drewnie (bez szybki)... Obrazek ma szczególne znaczenie dla męża o tyle, że dostaliśmy go od jego rodziny. Ale tutaj uwaga: jest to kolejny obrazek z serii... Jesteśmy nimi obdarowywani przy każdej okazji :( Jeden przez grzeczność już wyeksponowałam (w takim miejscu, że się nie kłóci z wnętrzem), ale ile można :(

Gość trelemoreleeeee
to wez go czyms rabnij zeby pekl/ odlamalo sie pol albo cos :D a jakby co to powiedz mu ze wracasz do domu a tu obrazek lezy i ze mogl przynajmniej ten gwozdz porzadnie wbic i ze jeszcze komus na glowe by spadlo itd :D

Gość trelemoreleeeee
i ze swoja droga to badziewny jakis bo normalny drewniany obrazek by sie nie polamal od takiego upadku :D

Gość bo ja wiem
Temat nietrafionych prezentów jest w ogóle delikatny - zgadzam się. Ale czy z czystej uprzejmości wobec ich ofiarodawców mam przez całe życie gromadzić, eksponować i odkurzać całą masę bibelotów, których nigdy nie chciałam mieć i sama bym w życiu nie kupiła?

Dlatego najlepszym prezentem jest gorzała nigdy się nie zmarnuje, a jak nam nie pasuje to możemy dać lekarzowi jako łapówkę :classic_cool:. Temat jest jednak o zaradności, czekam więc na dalsze wpisy Ja osobiście mam problem z zakupem odzieży, rzeczywiście spodnie nosiłem aż do przetarcia :D teraz trochę się zmieniłem :)

Gość HmMN
Za bardzo sie starcie dziewczyny . Odpuścić i wyluzowac. Probujecie robić za faceta wszystko i dziwicie sie , ze nic go nie interesuje . Nie planujcie wakacji , w końcu sam sie nimi zainteresuje , a jak nie zainteresuje ,to jedzcie same . Jak zostanie w domu , albo spędzi je sam , to za rok sam wam o wakacjach przypomni . I tak ze wszystkim . To wasza nadgorliwość powoduje , ze faceci maja wszystko w nosie . Przecież i tak prędzej czy pózniej kobieta za niego zrobi , pomyśli , załatwi .

ale wiesz sam on sie nie zainteresuje a jak ma we wszystkim odpuszczac i czekac na jego incjatywe to dojdzie do rozpadu:(

Gość bo ja wiem
No ja też! słonik kurzołap - brrr :D

Gość bo ja wiem
HmMN, akurat jeśli chodzi o wakacje, to mój mąż organizował, a i owszem. Tyle że po trzech wyjazdach, gdy powtórzył się ten sam scenariusz, wolałam wziąć sprawy w swoje ręce. A scenariusz wyglądał tak, że pierwszą rzeczą, jaką robiłam po dotarciu do wybranego przez niego miejsca, było otwarcie netbooka i znalezienie na szybko innego miejsca w pobliżu... Nie żartuję, ani nie przesadzam... Trauma z mini podróży poślubnej (która stanowiła jeden z tych trzech wyjazdów), została mi do dziś :(

Gość bo ja wiem
Półtora roku. Wcześniej trochę mieszkaliśmy razem, ale "tytułowe" problemy z zaradnością i zaangażowaniem mojego faceta wyszły na jaw dopiero po ślubie ;)

Gość trelemoreleeeee
hehe moj tata kiedys organizowal wyjazd :D wiadomo, szukal w miare taniego hotelu a przez neta wszystkiego nie zobaczysz :D na miejscu okazalo sie ze ten hotel to baraki jakies, wszedzie pelno rumunow podpitych i awanturujacych sie :D i na szybko szukalismy innego hotelu :D a ze miasta nie znalismy to poszlismy do pierwszego lepszego :D okazalo sie ze tak drogi ze wyjazd skrocil sie o kilka dni ;) albo w krakowie, tak zorganizowal zwiedzanie ze polowy nie zobaczylismy ale pod sukiennicami bylismy kilka razy :D faceci sa pocieszni, tacy niezaradni chwilami :) co do ciuchow, moj sie rozbiera w przedpokoju i po domu chodzi w koszulce i gaciach :D i w przedpokoju wisza 3 pary spodni, kilka bluz, kilka kurtek :D z tym juz nawet nie walcze bo sie nie da ;)

u mnie tez czesto w przedpokoju na wieszaku dla kurtek wisza spodnie-tak za szlufke sa powieszone:O

Gość bo ja wiem
Uczciwie się przyznam, że ja też kiedyś byłam bałaganiarą i osobą mało zorganizowaną i decyzyjną :) Zmieniłam się chyba przy mężu... a może po prostu dorosłam ;)

Gość trelemoreleeeee
albo posprzatam wszystko ladnie.. ladowarki od tele do szafki schowam (i nie zapchane, na wierzchu leza) i mowie ze jak bedziesz bral to odloz tam skad wziales :P i co? dzien pozniej znow cale meble zawalone jakimis kablami :D

Gość bo ja wiem
Też to znam. Jedyny i najlepszy garnitur, powieszony na szlufkę :o Co się dziwić, że tak szybko potrafią "znosić" rzeczy :o

cos o ladowarkach wiem-zawsze powtykane do gniazdka,nawet jak sie tel naladuje:O w ogole wyciaganie rzeczy i niechowanie na miejsce-metrowki,obcinaczki,srubokrety,jakies leki,ktore nie sa juz potrzebne itd

Gość trelemoreleeeee
hehe nie mowcie nic o lekach :D my ostatnio mielismy zalobe w domu.. bo on umieral na katar :D dalam mu tabletke, scorbolamid, czyli lek niekoniecznie mocny,minelo 5 minut a on mowi ze pomogla mu ta tabletka :D:D najgorsze jest to ze teraz mnie jakas grypa bierze, w kosciach lamie, gardlo boli. i ja juz nie bede miala prawa do umierania :D

Gość bo ja wiem
No ja właśnie od czwartku siedzę w domu chora - i niestety jakoś nie widzę polepszenia. Jeśli jutro w pracy będę tak kaszleć jak teraz, to ponownie zgłoszę się do lekarza.

Gość trelemoreleeeee
mi sie coraz gorzej robi a w domu tylko rutinoscorbin. apteka blisko mnie zamknieta a nie chce mi sie jechac tram kawal do innej. jutro cos kupie.

Gość bo ja wiem
trelemoreleeeee --> zdrówka życzę nam obu :) A może domowe sposoby typu czosnek czy mleko z masłem i miodem?

Gość psy są obrzydliwe
same ich tego nauczylyscie wy robilyscie zawsze zakupy to nie dziwcie sie, ze oni nie wiedza, gdzie leży koperek czy cos innego wzielyscie niczym heroski matki-polki wszystko na siebie, oni nie musieli nic ciężar zacząl jednak gnieć twarde karki ale chlopcy juz wychowani na nierobstwie i za pozno na reformy

Gość bo ja wiem
psy są obrzydliwe --> wiesz, akurat u nas to mąż robi zakupy i gotuje. Przeczytaj może cały topik :)

Gość psy są obrzydliwe
odnioslam sie ogólnie do kwestii topiku, przeczytalam go zresztą też znam ta sprawe od kuchni i mówie wam - to sa bledy na wczesnych etapach związku, ktore procentują - nie na nasza korzysc