Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiuyuiyiuiuy

Nie umiem flirtować

Polecane posty

Gość iiuyuiyiuiuy

Chyba jestem po prostu mało inteligentna, bo wydaje mi się, że nie umiem flirtować. Jeszcze z kimś z kim piszę np przez Skype to przejdzie, mam różne błyskotliwe odpowiedzi, ale na żywo, ale z kimś, na kim może mi ewentualnie zależeć... Może to też kwestia tego, że pierwszy raz w swoim życiu angażuję się w jakieś tam relacje damsko-męskie (wcześniej kompletne zero, no chyba, że przez internet) No nie wiem, źle mi z tego powodu. Wygląd można poprawić, ale błyskotliwości niestety nie

przykro mi , ale nie każdy facet będzie miał cierpliwość i ochotę "kuć beton"...:P

Gość iiuyuiyiuiuy
Revolver, no ja wiem, ale męczą mnie moje wszelkie braki. Od wagi zaczynając na - jak sięokazuje - elokwencji kończąc.

możesz poprawić elokwencję i błyskotliwość poszerzaniem wiedzy - np.czytając

Gość iiuyuiyiuiuy
Czytam, uczę się... nie czuję się głupia, chociaż w takich momentach, jakie opisałam wcześniej, owszem. Może to wynika z jakiejś nieśmiałości i obawy przed tym, jak zostanę oceniona

Gość iiuyuiyiuiuy
Boję się też odrzucenia, albo ośmieszenia

Gość iiuyuiyiuiuy
Taki flirt powinien przychodzić naturalnie, bez zastanowienia... na pewno wiele z Was tak potrafi

Gość prawda boli : )
bo tej całej sztuki człowiek się uczy jak jazdy samochodem itp ..kwestia doświadczenia , praktyki i obycia z facetami..jak się izolowałaś przez całe zycie to się teraz nie dziw ,że jest jak jest,

Gość iiuyuiyiuiuy
"jak się izolowałaś przez całe zycie to się teraz nie dziw ,że jest jak jest," No właśnie... ale zastanawiam się, czy w moim wieku (21) da się to jeszcze zmienić?

wiedza potrafi wspomóc poczucie pewności , którego Ci brakuje....nie wiem po co tracisz swoją energie na myślenie , o swojej ocenie w oczach innych....zbytnie zastanawianie sie nad tym nic nie da , bo ludzie oceniaja głównie krytycznie innych... poza tym flirtowanie , to cecha naturalna u kobiet i każda ją posiada...:classic_cool:

Gość iiuyuiyiuiuy
Trening czyni mistrza? :D