Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdjsfjkjfksjk

czy jezeli ktoś ma firmę budowlaną powinien byc w internecie

Polecane posty

Gość jdjsfjkjfksjk

facet twierdzi ze jest wlascicielem firmy budowlanej.nie sam ale ma wspolnika.Wpisuje w net i nie mam takiej informacji,a wydaje mi się że powinien byc.Zwlaszcza ze robi jakies wieksze inwestycje w stolicy.niby z branzą budowalą związany na pewno bo pracowników widziałam,ale dlaczego w necie cisza

Gość Herr Thomas
oczywiscie, ze powinien istniec w rejestrze :D nawet jesli nie znasz nazwy firmy, mozesz wpisac w google jego imie, nazwisko i to wystarczy :D

Gość jdjsfjkjfksjk
no własnie więc jest to toche dziwne z drugiej strony kupuje w hurtowni artykuły bhp dla ludzi...Dziwne troche..wiem ze ma wspólnika moze firma nie jest na niego.Ale podobno maja po 50%

Gość Herr Thomas
to ze kupuje art, nie oznacza, ze jest wlascicielem zawsze moze brac je na rachunek badz fakture na te firme :D moze to zrobic kazdy znajacy NIP Firmy lub wystarczy sama nazwa tejze, o ile juz wczesniej zakupy byly dokonywane w tej hurtowni jednym slowem facet cie bajeruje na firme:D

Gość jdjsfjkjfksjk
fajny jest i wolałabym zeby nie miał tej firmy:P Czułabym sie paradoksalnie lepiej i nie czułabym sie gorsza.Mogłabym też mu coś dać....wolałabym zeby byl bliski mi statusem Moze pracuje w niej a nie jest wlascicielem bo nazwisko w internecie powinno się pojawić

Gość Herr Thomas
moze pracuje, moze robil tylko przysluge koledze wyreczajac go w zakupach tak czy siak, zachowal sie chujowo oklamujac cie na samym poczatku:D

Gość jdjsfjkjfksjk
czyli jak nie ma słowa w necie uwazasz ze na 100% nie jest wlascicielem??

Gość Herr Thomas
tak uwazam i tak jest na 100% jest jeszcze jedno wyjscie jest wspolwlascicielem 'ustnym', bez zadnych dokumentow swiadczacych o jego interesie ale nikt nie wyda wlsanej gotowki na taki interes, ktory de facto nie jest jego firma nawet w 5% :D

Gość jdjsfjkjfksjk
ale on jeszcze 2 lata temu nie byl wlaścicielem i nie miał na tyle gotówki zeby weiść w taki interes? W internecie widnieje natomiast jako wlasciciel innej małej firemki

Gość Herr Thomas
w ciula cie robi i tyle w temacie innego wyjscia nie ma

Gość jasne, że powinien być
ale niestety polaczki chcieliby istnieć na profesjonalnych portalach za darmo. Coś o tym wiem.