Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicia^.^

Przyłapani na seksie

Polecane posty

Dawno ..jak jescze bylam ze swoim pierwszym chlopakiem..Wtedy to był moj 1 raz Pragnelismy sie kochac i kochac ...Rozebralismy sie ,atmosfera dookola swietna... Moj eks mial wolna chate,bo jego starsi wyjechali na wakacje...Wiec postanowilismy sie zabawic....Jednak zapomnielismy zamknac drzwi...Kochalismy sie,bolalo jak cholera ale potem byla sama rozkosz...Jęczalam,krzyczalam,zrywalam z niego ubrania... Bylo nieziemsko..Robilismy to na pieska...Wielka rozkosz mi sprawil.... Az do pewnego momentu..Gdy ktos wszedl do naszego pokoju.. Totalnie nic nie bylo slychac jak ktos wchodzil...No i staslo sie wszedl do pokoju.. Kto znajomy mojego faceta...Masakra...Momentalnie sie od siebie odczepilismy.. Płakałam bo ty byl moj 1 raz...Miało byc tak wyjatkowo a wyszlo inaczej... CZy wy tez mieliscie podobne sytuacje ze ktos wam przeszkodzil?

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
dołączył się do was

Gość to się kupy nie trzyma
ale niech będzie że wierzę

Gość wiem to
jestes starym zbokiem-onanista

Gość wójekstaryhuejk
jak się bzykasz z kim po padnie i gdzie popadnie to trzeba uważać nawet prostytutki dbają o prywatność

Gość wójekstaryhuejk
Lubie robić lody kolegom

Jak to sie kupy nie trzyma??? No poprostu zaczelismy sie kochac i kolega mojego partnera nagle wszedl w trakcie bo drzwi nie zamknelismy... Przyszedl sobie w odwiedziny uslyszal jeki i kurwa zajrzal do pokoju,nawet nie zapukal tylko bezczelnie wszedl!

Gość nictuniema
Podczas pierwszego razu wyszło tak, iż słyszało mnie dwóch kolegów, bo myślałem, że oni śpią, to w pokoju obok z koleżanką się zabawiłem.... nie mogłem się przez miesiąc odpędzić od podtekstów. Ten 2 raz też słyszeli ... Dwa razy kiedy byłem z dziewczyną, to kiedy już było bardzo gorąco, nagle zadzwonił dzwonek do drzwi.... to było straszne, wtedy dowiedziałem się, że kobieta jednak potrafi się cała ubrać w 10 sekund.

Gość Gumowy Joe
Całe szczęście, że to nie byli jego starzy. Lezeliscie tak długo w łóżku że starzy prawie wrócili z wakacji :-)

No nie powiem ze krótko..Nasz seks trwal dosc dlugo,az tamten nie wszedl bezczelnie!!

Gość ona101
mowisz pierw ze sie rozbieraliscie a potem zrywalas z niego ubrania. ? to co '' rozebraliscie sie potem on sie ubrac i potem zerwalas z niego ubranie bez sens.. tak czy inaczej mi sie nigdy nie przydazyło :)