Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubkigratis

WIECIE CO MNIE W WAS ŚMIESZY, HAHAHAH JUŻ PISZE KAFETERIANIE

Polecane posty

Gość kubkigratis

jak jeden z drugim przyjdzie i zacznie rzucać hasłami prawnymi, że za to i za to grozi to :D że do sądu podadzą, bo pocisnął ktoś komuś na kafe, że znęcanie się karalne... jesteście tacy popierdoleni, ze aż żal czytać, serio! ja się tu nie wypowiadam, ale co wieczór mam " śmiechu warte " :D myslicie, że nikt nie ma co robic tylko karać za to, że asia nazwała basię idiotką ?:D donosiciele:D

Gość bo dwie to za malo
za duzo sie to towarzystwo trudnych spraw i dlaczego ja naoglądało i taki efekt

Gość kubkigratis
naprawde tylko by na policje dzwonili ktoś tam jenny fotkę na wioche wrzucił czy cos takiego tez teksty " mam nadzieje, ze was poda do sądu " hahaha ten portal własnie polega aby takie zdjęcia dawac a skoro sama je tu pokazywała to co ?! ludzie :D przestancie sie zasłaniac policją, bo to jest żenujące i tylko cipy tak robią :D

Gość bo dwie to za malo
w doopie byli gowno widzieli, co maja pisac jak ich jedynym oknem na swiat jest internet.

Gość wielkie mi zeczy
nie no podanie do sadu napewno by nie ujrzalo swiatla dziennego,co najwyzej zablokowanie przez admina:D

zawsze mialam polew z takich co sie nakrecali byle duperela jak niejaki (ka) kubkigratis:D

Gość ptasiek nastroszony
przecież te wypierdy motlochu dwuzębnego do zatrzymywania fusów od herbaty z gilem wiszącym u nosa nic nie znaczą dlatego kafe istnieje i nie podlega sankcjom prawnym. biedacy i brudasy niewiele mają do gadania

Gość kubkigratis
ale najbardziej to przeżywają Ci, których domem jest kafe :classic_cool: dla nich to życie, wiec biora do siebie i juz na 997 dzwonią, kurwa mnie to bawi :D

Gość bo dwie to za malo
ptasiek z tymi fusami powtarzasz sie za często. stary cap a taki głupi na damskim forum

Gość kubkigratis
ta prawników wynajmuje, ta sie będzie wieszac bo się zgnoili na kafe, ta juz sie powiesila i tematy zakładają :D ludzie, wypowiadałam się tu może, raz dwa w sprawie noxi i smieszyły mnie te wszystkie " zostawcie dziewczyne, trzeba to zgłosic " :D ja sie nie boje :D

Gość ten sam,
na o2 jest ciekawsza sytuacja, ktoś tam sobie trolluje, a pewna osoba poczuła się tak urażona, że zgłosiła sprawę do prokuratury, ale myślę, że albo to umorzą po pewnym czasie, albo wydadzą jakiś nakaz administracji o2 na zablokowanie ip tego trolla (bo sami z własnej woli raczej tego nie zrobią :) )

Gość kubkigratis
urażona kurwa, to po co wchodzi na takie forum wiadomo, ze w większości to hołota, gimgówna.

Gość pokazzz
a pokaz linka na o2

Gość hańdxia
polska prokuratura wypuszcza na wolnosc gwałcicieli dzieci a będą sie przejmować jakims govvnem jeszcze z tego kasy nie mają

Gość kubkigratis
hahahahahahahhaaha

Gość kubkigratis
wiziałam ten odcinek :D kafe schodzi na psy 3lata temu jako tako tu było :D a teraz ?