Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamwyjscia

muszę Was prosić o pomoc! :(

Polecane posty

Gość niemamwyjscia
pisalam przeciez że mam ale nie używam, oj czytać nie umiecie :)

Gość niemamwyjscia
spodnie mam ciuchlandu.. jeju ludzie czemu wy niedoczytacie i oskarżacie :(

Gość kaf
jak masz 17 lat to owszem nie musisz pracowac, ale za darmo nikt obcej osobie nie da. Myslisz, ze siedza tu ludzie ktorzy wydaja na obce laski co nie maja na karte doladowujaca? bez przesady. Pozycz od kogos kogo znasz 30 zl to nie majatek i mysle, ze na pewno ktos w rodzinie ma. Nawet mama na bierzace zycie ma przeciez wiec pozycz od niej. A po za tym jak sie nie ma dochodu to sie nie bierze umow tylko zwykly telefon na karte wtedy nie ma kar, ani ponaglen.

Gość niemamwyjscia
chciałam sprzedać ciuchy, a nie wyciągnąć zadarmo.

Gość oo jezuuu
z ciucholandu no to ciekawe ile one juz są noszone :o matko.. spodnie z ktores z kolei dupy a fe.

Gość niemamwyjscia
żeby mieć telefon bez umow, trzeba dać trochę kasy. zresztą brałam go połtora roku temu, sytuacja była lepsza.

Gość niemamwyjscia
chciałam je sprzedać za jakies 6-7 zl a nie 50

Gość kaf
no to chyba nie dobijesz tutaj transakcji jednak.

Gość fgdjkgfg
sprzedaj telefon i zasil za całośc na jakis czas wystarczy

Gość niemamwyjscia
no fakt, to jest pomysł.

Gość kaf
Zeby miec telefon bez umow nie trzeba miec zadnej praktycznie kasy. Masz wybor jesli chodzi o kwote doladowania. Mozesz nie doladowywac wcale bez zadnych konsekwencji, a jak masz to mozesz nawet za 100 zl doladowac. Cio ty pieprzysz telefon na karte nie wymaga nic procz kupienia startera za kilka zloty w kiosku

Gość niemamwyjscia
ale telefon trzeba mieć prawda.. ? a u mnie takich ''wolnych'' czyli nieuzywanych w domu nie ma. w komisie też z 40 zl trzeba dać za taki, nie mam tak o hop siup na wyciągnięcie ręki. zresztą starą umowę trzeba spłacać.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Cholera wie co to za program ,znajomy mi go ściągnął z neta ,poszukaj w google .Mam go bo za dużo spamu dostawałam i próśb różnorakich ,więc się baaaaaaaardzo przydał :)

Gość niemamwyjscia
chyba jednak prawdy nie mowi, skoro mnie tu ''namierzyłaś '' 7 razy :P

Gość fgdjkgfg
ok poszukam, dzięki krycha :)

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
niemamawyjścia spadaj stąd w końcu !!!!!!!!!!! Ludzie Ci radzą a ty i tak źle i tak nie dobrze cwaniaro jedna .Pewnie matka też juz nie chce ci kasy pozyczyc bo sobie nagrabiłaś .Zabierz się za robienie zdjęc ,wystaw na allegro a nie tu jojczysz :( JA TEZ PROSZĘ O POMOC BO MUSZĘ ZAPŁACIĆ 49 ZŁ ODSETEK KREDYTU DO PONIEDZIAŁKU :(PRZELEJE MI KTOŚ PLISSS:) Po cholerę mam kombinować ,pracować ponad siły jak zawsze na kafe mozna żebrać bo MOZE KTOŚ MA ZA DUZO PIENIĘDZY jak napisała autorka .To juz szczyt bezczelności !!!!!!!!!!!!

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
Kochana za kazdym razem wyskakuje mi w programie inny nik ale ten dzisiejszy tez i mam 7 tematów z różnymi prośbami i co ??????????????

Gość niemamwyjscia
ZAWSZE? pierwszy raz to napisałam... masz robotę, masz łatwiej.

Gość KRYŚKAZSASIEDZTWA1
A IP to samo .

Jesli dziewczyna ma umowę w plusie (na kartę/plus mix) to owszem - za niedoładowanie w terminie jest kara Do 600zł z tego co pamiętam Ale parę razy zdarzyło mi się zapomnieć doładować i owszem blokowali mi połączenia wychodzące i tyle Zawiadomienie o karze przychodzi po miesiącu od terminu w którym miałaś doładować MIESIĄC to dużo czasu by nazbierać 30 zł Zatem kłamiesz autorko jak z nut

Gość niemamwyjscia
to pokaż te tematy, albo ty kłamieszi mnie oskarżasz albo twój program. i nie mow ze mam gdzies rady, bo poslucham jednej i sprzedam telefon za co spłacę umowę.

Gość niemamwyjscia
ale już minął miesiąc..

RAz spózniłam siez doładowaniem 3 tygodnie bo akurat korzystałam z drugiego telefonu i o tym w plusie zapomniałam i nic nie było Ani powiadomienia ani kary Także coś kręcisz

To nie wciskaj kitu że przez ponad miesiąc nie uzbierałaś 30 zł na doładowanie

Gość niemamwyjscia
nie zbierałam, pisałam już, bo myslalam ze nic sie nie dzieje i mogę doładować kiedy chce, a tu przyszło upomnienie. mowie przeciez że mam list i mogę skan wysłać, zdjęcie.

Nie rozumiem ciebie Wolisz żebrać na kafe, handlować czym popadnie niż poprosić matkę o te 30zł?No troche wstydu dziewczyno

Gość ale co nas
w ogóle ma to obchodzicidz do rodziny wypierdalaj stąd

Gość takiego
'' wiem, że jak poproszę to mama mi da, ale nie mogę jej obarczać moimi problemami, mówiła że telefon biorę na swoją odpowiedzialność..'' jak mowila , ze ci da to niech da, co obcych ludzi obchodzi twoj durny tel, kto normalny nie nabierze sie na kolejna oszustke