Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamwyjscia

muszę Was prosić o pomoc! :(

Polecane posty

Gość niemamwyjscia

jest mi okropnie glupio, ale już nie mam innego pomysłu. chodzi o pieniądze, a konkretnie doładowanie do telefonu za 30 zł, nie mam żadnych pieniędzy, tylko 3 zł , nie doładowałam już od miesiąca i do babci ktora wzięła na siebie moj telefon przyszedł już list z prosbą o doladowanie, bo inaczej poniesie karę. myślę, że babcia by mi z chęcią doładowała,niestety wyjechała nadwa miesiące do lecznicy a listy odbieram ja. mam niecałe 18 lat, dopiero będę miała w lipcu. nie odłożyłam pieniędzy, bo głupia myslalam , że nic się nie stanie jesli przez jakiś czas nie doładuje. mamy nie chce tym obarczać, bo spłaca wysoki kredyt, tato nie pracuje , dorywczo tylko jako robotnik. nie chcę tu w nikim wzbudzać litości, pomyslałam po prostu, że może ktoś zechciałby pomóc, bo ma nadmiar pieniędzy, jeśli coś takiego w ogóle istnieje. mogę poprozmawiać, przedstawić się lepiej, ale nie tu, jeśliby ktoś chciał podam maila. nie chcę tego za darmo, posiadam kilka ciuchow damskich w rozmiarze M lub L do sprzedania, i XL mamy, oraz buty o numerze 38,39,40.sprzedam za kilkanascie złotych najwyżej, naprawdę bardzo mi zależy. na codzień nie obijam się, uczę się porządnie, dorabiam kasę, niestety po świętach dopadł nas kryzys, trzeba bylo jeszcze za studniówkę zapłacić. wiem, że jak poproszę to mama mi da, ale nie mogę jej obarczać moimi problemami, mówiła że telefon biorę na swoją odpowiedzialność.. proszę mnie tylko nie gnoić , naprawdę cięzko mi to pisać :(

Gość nieźle to sobie tłumaczy
hahaha ale wymyśliłaś, że karę dają za niedoładowanie telefonu na kartę :D:D:D

Gość niemamwyjscia
mam na umowę, nie wymyśliłam ! mogę wszystkiemu porobić zdjęcia umowom itd, mam 30 zł razy 36 doładowan, ale nie tutaj, tylko na maila.

Gość niemamwyjscia
zreszta naprawdę chcę sprzedać te ciuchy, a nie wyżebrać, choć już i tak czuje się jak żebraczka.

Gość współczuję :(
Bredzisz ale poproś ......JENIFER ona jest miliarderką to na pewno Ci doładuje za 100 zł a może i za 1000 bo za 100 to byłby dla niej wstyd :D

ale.........daj fotki tych ciuchów może coś kupię ,sprzedajesz na allegro?

Gość niemamwyjscia
na allegro nie bo tam muszę placić. ja nie chce awet za 50 , tylko te 30 zł uskładać, podałabyś maila? wyślę zdjęcia , jakbys cos zechciała to bym wystawiła na jakiś portal

Gość hahaha.................
"może ktoś zechciałby pomóc, bo ma nadmiar pieniędzy" :D:D:D:D:D:D "nie chcę tego za darmo, posiadam kilka ciuchow damskich w rozmiarze M lub L do sprzedania, i XL mamy" Już ty lepiej matce ciuchów nie wyprzedawaj bo zarobisz w dupsko jak nic :D:D:D:D:D:D

Gość niemamwyjscia
mama sama mi daje ciuchy jak w czyms już nie chodzi, żebym sobie shandlowała. nie wiem co cię smieszy w tym że ktoś nie ma pieniędzy :(

Gość hahaha.................
Nie śmieszy mnie że ktoś nie ma pieniędzy ale śmieszą mnie te topiki o doładowanie. To już norma na kafe się zrobiła :O

Gość wkelj zdjęcia tych ciuchów na
voila i pokaz tutaj

Gość niemamwyjscia
nie siedzę tutaj, więc nie wiem.. ale widocznie więcej jest takich ludzi ktorym serdecznie wspołczuje.

Gość niemamwyjscia
nie chcę tu wklejać bo ktoś może poznać że kiedyś nosiłam te ciuchy a wstydzę się.. jesli ktos chce proszę pisać na zoie12@wp.pl będę wdzięczna!!

Tak wklej je tutaj i zobaczymy ,może zarobisz więcej niż myślisz:)

Gość niemamwyjscia
nie chcę tu wklejać bo ktoś może poznać że kiedyś nosiłam te ciuchy a wstydzę się.. jesli ktos chce proszę pisać na zoie12@wp.pl będę wdzięczna!!

Wiesz co ty naciągaczka po prostu jesteś :( Już akurat ktoś pozna i skojarz ciebie z tymi ciuchami ehe... Leniu jeden nawet zdjęć ci się wkleić nie chce a może to kradzione co?

Gość niemamwyjscia
boję się że ktoś mnie pozna :( proszę piszcie na maila odrazu wyślę..

A w końcu to ciuchy twojej mamy czy twoje ,bo pisałaś że MAMY !!! Kręcisz :(

Ale czego ty się boisz czy wstydzisz???????? Sprzedaję na allegro bo dorabiam i żaden to wstyd .

Ijeszcze jedno nie podam ci maila bo raz jednej takiej podałam to pinda co chwila pisała że jest biedna,głodna .Więc daj tu zdjęcia

Gość niemamwyjscia
skąd, nie kradzione. tutaj siedzi dużo znajomych ludzi.. naprawdę się boję że się wyda, a nie chce tego.. proszę napisz na maila wyślę ci te ciuchy..

Gość niemamwyjscia
reszta stan super, nie są poprzecierane ani nic, tylko z tyłu to male przetarcie.

Gość ja ci poradzę
Przeczep kieszenie domownikom ja tak robię i nieraz i 200 zł znalazłem .

Gość niemamwyjscia
nie żartuj nawet nie umiem i nie chce kraść.

No i fajnie że dałaś zdjęcie ale mnie te spodnie nie interesują ,daj coś innego :)

Gość niemamwyjscia
hm a co byś chciala i jaki masz rozmiar? :)

Rozmiar 40-42 buty 39 .

Gość kaf
okropne te ciuchy są. Niestety. Chyba tego nie opchniesz. A jaką to karę ci naliczą? kilka groszy odestek. Tez czesto mialam zaleglosci nie byly to kolosalne sumy kilka zlotych. W jakiej masz sieci i jaka masz umowe?