Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamara7769098

Nie rozumiem ludzi, którzy nie lubią psów. No jak można ich nie lubić?

Polecane posty

Gość Oczywiście że
do qupaaa: Tych ras śliniących jest niewiele.Ale to także jest jednym z kryteriów wyboru psa przy zakupie.Najgorsze że decyzja o zakupie psa jest spontaniczna.A każde szczeniaki są urocze,niezależnie od rasy.Ja miałem takie doświadczenia że młodzi ludzie kupili sobie wyżła weimarskiegi i chcieliby się zamienić ze mną psami.Otóż nie zda2ali sobie że ten pies tak wyrośnie.Posiadali kawalerkę 32m i noworodka.Kupując go-był mały ale niestety urósł.Kompletna głupota.

Gość Nie lubiąca psów
Ja też nie nawidzę psów.Są okropne.Szczekają z byle powodu,srają gdzie popadnie.A właściciele psów mają to gdzieś.

Gość ringerike
psy cuchna i halasuja

Ja lubię psy.Mam 2.Ale nie pozwalam im wchodzić do domu-mają na podwórzu kojec i budy.Nie lubię fruwającej sierści i wgl zapachu psa w domu.Jak jestem u kogoś też wolę,żeby pies mnie nie zaczepiał i żebym nie musiała go głaskać.Co nie znaczy,że nie lubię tych zwierząt.

Gość nie lubie psuf
Psy sa beznadziejne

Gość Olga211312313
Lubię psy ,ale wolę koty

Gość Kłak123
Ja tesz nie wiem dlaczego ludzie nie lubią psów a niby h*je mówią że psy srają na chodniki a mój pies nie sra na chodnik i w sąsiednim bloku mają psy i nie srają na chodniki i nie śmierdzą a jak jusz do właścicieli do oni jak i pies pszyzwyczajają się do ich zapachu !

Pies zawsze wyczuje człowieka, w sumie inne zwierzaki również. Dlatego kieruję się zasadom, że nie ufam ludziom, którzy nie lubią zwierzaków. Nigdy się na tym nie zawiodłam.

Gość gość
lubie psy dlatego nie mam psa , pracuje duzo wyjezdzam duzo nie moglabym sie nalezycie opiekowac psiakiem najbardziej mnie wkurza jak ktos pseudo milosnik psow bierze psa a ten biedak potem wyje calymi dniami zamkniety na 40m