Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rożkirożki

otulaczek po kapieli??? jak go uzywac?

Polecane posty

Gość rożkirożki

zamówiłam cos co nazywa się otulaczkiem po kapieli z kapturkiem na główkę, ale po odpakowaniu widzę, ze jest to taki cieniutki kocyk, a nie frotka ja w ręczniku. Prawde mówiąc zgłupiałam, bo myslałam, ze to ma spełanic funkcję ręcznika.... jak tego uzywacie? kiedy?

Gość rożkirożki
up

Gość rożkirożki
plisss powiedzcie cos

Gość rożkirożki
...

Gość lifestyle
to taki kocyk, najpierw wycierasz dzidziusia w ręcznik a później otulasz otulaczkiem żeby maluszkowi było cieplutko. dzieci uwielbiają w tym zasypiać

Gość rożkirożki
hmmm.... ale juz ubranego tak? kurcze, musze kupic ręczniki.... ale ręczniki są tez z tymi kapturkami?

Gość rożkirożki
up

Gość rożkirożki
haloooo

Gość rożkirożki
no własnie to jest to co kupiłam, dokąłdnie to! i to jest kocyk taki cieniutki a nie ręczniczek. wiec w to zawijam ubrane dizecko i kapturek na głowę.... hmmm

Ja też raz kupiłam ręcznik który wydawało mi się , że dobrze nie wytrze bo był po prostu miękki - wyprałam go 2 razy i bardzo dobrze wchłaniał wodę .

Gość rożkirożki
nie no własnie kupiłam to z bobasa i okazało sie kocykiem a wycierac dzidzie to sobie wyobrazam w cos typu ręcznikowego, bo taki to ma kłaczki przecież....a chyba frotte najlepiej wchłania... wiec mam pierwszy zakupowy niewypał :( bo kupiłam takie dwa, a wystarczyła by taki jeden by robic za rożek. mam jeszcze 2 kocyki inne, wiec... obym zdążyła wszystko uzyc.

Gość musisz czytać UWAŻNIE
Przecież tam jest napisane, że to mikrofibra, zresztą nawet to widać. Jakim cudem spodziewałaś się ręcznika frotte? Powinnaś patrzeć uważnie co kupujesz a nie brać wszystko co zdaje ci się, że jest tym co chcesz kupić.

Gość rożkirożki
no tak muszę czytać uważnie :) tylko nie wiedziałam o kocach z kapturem?! jak cos pisało kapieli to myslałam, ze otulaczek do kapieli to nic innego jak forma ręcznika tyle, ze z kapturem

Gość rożkirożki
a w dodatku co to za opis: OTULACZEK KAPIELOWY?!! ja to skojarzyłam, ze wyciagam dziecko z kąpieli i otulam, kładę zawinięte na przewijak i wycieram, główka oslonieta, nie przewieje.... mogli by nie uzywac formy kapielowy! bo otulac dziecko tym mozna zawsze!

Gość musisz czytać UWAŻNIE
bo z tym otulaczkiem chodzi o to, że np. kąpiesz dziecko w łazience, wycierasz i potem w tym otulaczku przenosisz do pokoju, żeby po drodze nie zmarzł, coś na zasadzie płaszczy kąpielowych/szlafroków

Gość rożkirożki
no tez tak to mozna zrozumiec-jak juz sie zobaczy to na żywo :) ale widzę tez drugie rozwiązanie-wytarcie dzidzi, ubieranie a potem moze w otulaczek i do cyca....? nie wiem hahhahha.... czuje, ze zaraz tego nie bede uzywac.

Gość jesli przeczuwasz że ci się
nie przyda to lepiej sprzedaj nowe na allegro

Gość OlgaKala
ja chetnie odkupie jak nowy i najlepiej cos w kolorze rozu, zoltego bo oczekuje dziewczynki i jedna sztuke w rozsadnej cenie jezeli chcesz oczywiscie sprzedac :-) jak bedziesz chciala sprzedac to podaj e-maila

Gość myszka___85
ja mam własnie taki http://www.babyono.com/produkty/pielegnacja/okrycia-kapielowe-reczniki/okrycie-kapielowe-z-kapturem-happy-76x76-cm i zanim zaczęłam uzywać to przeprałam z dwa razy, wode chłonie super i jest mieciutki! a taki kocyk/otulaczek to wg mnie troche niebezpieczny pomysł:) jeszcze szczególnie te takie ze sztucznego czegoś bardzo sliskiego...

Gość Bądź sobą
ja mam tylko ręcznik z kapturkiem, tzn chyba ze 4, 2 grube i 2 cieńsze. Używam narazie tych grubych (bo zimno ;) ) rożka używałam ok. 2 tygodni, potem owijałam na noc a teraz śpi pod kołderką (ma 2 miesiące).