Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkiujn

DZIEWICA MA PYTANIE

Polecane posty

Gość mkiujn

Czy po "pierwszym razie" bedę pragn ąć seksu jeszcze bardziej? Mój boy ma za sbą już nie jeden raz i ma ogggromny apetyt na seks, ja jednak jestem dziewicą i seks mnie tak jak jego nie pociąga, ale słyszałam, że jeśli się tego spróbuje to potem chce się tego jeszcze bardziej....PRAWDA????

Gość pytampytampytam
Będziesz tak szalenie pragnąć seksu, że tylko o tym będziesz myślała. Poczekaj lepiej aż skończysz szkołę bo matura się zbliża z każdym rokiem i nie zdasz przez ten seks jeszcze

Gość mkiujn
Dlaczego tam sądzisz???

Gość sfdfds
a ile masz lat ?

jeśli ktoś określa partnera jako "boy" bo to cool i trandy to raczej nie jest jeszcze dojrzały emocjonalnie :P

Gość mkiujn
Macie jak przeczytałam wytłumaczenie mojego pytania to możecie sądzić ze ledwo co odrosłam od podłoża, ale mam 20 lat...i boję się ze jeśli teraz mnie seks tak bardzo nie pociąga jak mojego chłopaka to potem się nie zgramy w ogóle w związku a seks przecież jest ważny...

Gość mkiujn
Więc jak myślicie??

Gość rtyr
mopze gdybys miala innego chłopaka to by cie bardziej pociagał ? Mi tez penis opada jak widze jakas gruba dziewczyne .

Gość pseudo-naukowc HSAeu
rzuć tego chłopaka w chooj!

czekaj na seks tak dlugo jak levvi to bedziesz miala 100 lat i pajeczyne miedzy nogami :)

wiek nie ma wiele do dorosłości emocjonalnej. a jeśli partner ciebie nie pociąga fizycznie to jednak chyba coś nie tak w związku?

Spoko autorko jak stracisz dziewictwo to później nie będziesz chciala schodzić z kutasa. Co noc będziesz jęczeć z rozkoszy i domagać sie jeszcze.

Gość mkiujn
Hmm...nie pociąga to chyba nawet nie o to chodzi tylko ze ja nie jestem pewna uczuć co do niego i mam tak wbite w głowe że jak nie bede pewna to nie pójde do łóżka ze aż na prawdę nie chce tego seksu a raczej się wzbraniam bo obawiam się że źle ulokuje ub za wcześnie moją cnote

Nie przejmuj się tak, z następnymi partnerami nie będziesz już miała takich oporów. Będziesz wskakiwla do łożka po kilku randkach.

Gość mkiujn
Widzę ze nie rozumiecie alb robicie sobie ze mnie jaja...w takim razie dzięki za rady i za żarty.....

Nie żartuję. Na co ty czekasz? Teraz 17 latki są doświadczone a ty stara dupa 20 letnia i dziewica. Żenada.

"ze ja nie jestem pewna uczuć co do niego i mam tak wbite w głowe że jak nie bede pewna to nie pójde do łóżka" i dobrze robisz ;) Coralik -> ja nie czekam na seks ja czekam na odpowiednią partnerkę a to jest różnica ;]

Gość mkiujn
Ale czy każda dziewczyna musi mieś swój pierwszy raz za sobą przed 20 bo to w dzisiejszyhczasach standard???I co miłość już jest nie ważna, ważne żeby pozbyć się cnoty bo to obciach?????????SOrki Michal3 ale tylko takie bubki jak Ty tak traktują kobiety.......

Gość mkiujn
rentajo....spartolona, w jakim znaczeniu?

mkiujn... do lozka nie wlaz dopoki nie bedziesz faceta pewna. potem bedzie tylko placz, wyrzuty sumienia a faceta sie pozbedziesz bo na jego widok bedziesz miala odruch wymiotny.

Teraz tak mówisz a później będziesz zdradzać swojego chlopaka na potęge. KAżda tak się zarzekała i każda się puścilą jak szmata.

Gość mkiujn
Nie uogólniaj bo ja też mogę Cię wrzucić do jednego worka z kłamcami, oszustami, facetami któzy potrafią wkorzystać a potem rzucają

Także mkiujn musisz wiedzieć ze seks dla kobiet to bardzo niebezpieczne uzależnienie. Potraficie dla niego zrobić wszystko. JAk raz spróbujesz to nie poprzestaniesz tylko na jednym facecie, będzie ich z 10 zanim się ustatkujesz.

Gość Taki sobie student
On już nie prawiczek, a Ty dziewica. Uważaj na syfa, zapytaj z kim to robił. Może z twoją przyjaciółką. Ja czekam na tę jedyną i musi być dziewicą żebym się rozprawiczył.

Gość mkiujn
On nie prawiczek ale z tego co mi wiadomo to nie robił tego z każdą napotkaną dzewczyną........