Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The Saw

Malutka w szpileczkach 90 - I WANT TO PLAY A GAME

Polecane posty

Gość o5o
baranieje na widok sikorek jedzących słoninke na balkonie sąsiadki

Gość The Saw
Taaa Ty to nie ona dlatego tak ochoczo udzielasz się na tym topiku :D:D:D zresztą wkopałaś się na samym początku :classic_cool:

Gość The Saw
heheh strasznie się powtarzasz z tym "szczególem na poczatku" :D mam się bać? wiemy dobrze, Ty i ja, jak i zresztą inni czytelnicy mojego tematu, że się wkopałaś:classic_cool:

The Saw muszę Ci powiedzieć że to Ty się idiotycznym tematem wkopujesz. Tak strasznie Ci się nudzi? Mama zabroniła z domu wychodzić przed testem gimnazjalnym.

Gość The Saw
"uwierzyłabym,że coś kombinujesz" serio? Hahaha, no ale fakt, Ty naiwna jesteś, ostatnio podszyw Cię nabrał na meila "spalonezasilacze@fabrykazasilaczy.pl" i Ty odpisywałaś na tego emila i sie dziwiłaś że nie doszło :D:D

Gość The Saw
Kijeczek - czemu się wkopuje i co Cię tak boli?

Nic mnie nie boli. Ale zadziwia. Jak bardzo brak Ci prawdziwego życia że na forum wypisujesz do obcych ludzi i straszysz ich zmianą tapety. Ktoś Cię musiał bardzo skrzywdzić w przeszłości. Brak Ci przyjaciół?

Gość Cudowna Blondynka
Pewnie zejdziesz teraz na zawał, ale ja to nie ona ;)

Gość o5o
podszywe nie bylo wiarygodne😴

Kijeczek -> widac niektórzy w realnym życiu są nikim t tutaj próbują być kimś z kiepskim skutkiem :D

Byłam na pogotowiu. Pani była straszna! Dostałam antybiotyk i jest ok. Jutro umawiam się na wizytę u mojej dentystki.

Levviatan dla mnie to przykre. Wiem że dużo ludzi jest samotnych ale zamiast wyjść do ludzi, wypisują takie głupoty i straszą kogoś zmianą tapety albo jeszcze gorzej napisaniem prawdy!

Gość The Saw
Kijeczek - Ty też się na to nabrałaś? :D:D Co kafe robi z ludźmi :D malutka - no nie wiem, czy to jest wiarygodne jakaś spalona fabryka zasilaczy :D:D:D

to dobrze,że już nie boli,mam nadzieje,że po wizycie już wszystko będzie ok;-) autor nam uciekł bo brakuje mu argumentów,swoją drogą to żałosne wertować wszystkie tematy w których się udzieliłam,musisz mieć autorze nieciekawe życie.

Gość o5o
Szpila juz mnie nie lubisz?😭

Gość The Saw
Twoja wypowiedź była na Wiocha.pl, a link do tego był w temacie o Tobie 🖐️ nie wiem jak się można nabrać, że istnieje domena "fabryka zasilaczy" :D:D:D:D

Gość o5o
twoje fane:classic_cool:🖐️