Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdggdgffgdfgd

Czy on mógł się we mnie zauroczyć/zakochać?

Polecane posty

Gość tdggdgffgdfgd

Mam takiego znajomego poznanego przez Skype'a. Często ze sobą piszemy, jest sympatyczny, lubię go, ale tylko tyle Często jednak niby żartem pisał, że się ze mną ożeni, itd, i za każdym razem kiedy np wychodziłam gdzieś mi o tym przypominał. Raczej nie mówiłam mu o swoim życiu uczuciowym (bo w sumie nic się nie działo), ale ostatnio poznałam dwóch facetów, jednego po drugim (tak to jest, raz posucha, raz 'tłumy'). Powiedziałam mu o tym (tak po prostu), on zaraz potem powiedział mi o jakiejś dziewczynie, która jest w nim zakochana (tak ni z tego, ni z owego), chwilę później zmienił swój status na "skype me" (czego nigdy nie robił przez te 2 lata), i przestał się do mnie odzywać. Zapytałam, czy wszystko ok (bo wcześniej nic takiego nie miało miejsca), a on na to, że musi sobie pomyśleć, itd. No i od wczoraj milczy. Zastanawiam się, czy go przypadkiem nie zraniłam? Sama kiedyś zauroczyłam się w facecie z neta (zabrało mi to 4 lata życia, teraz się z tego śmieję), i pamietam, jak było mi ciężko... Nie chcę go z kolei o to zapytać, bo może okaże się, że to coś zupełnie innego

Gość Ryc3rz
Ja też kilkanaście lat temu jako nastolatek pisałem z dziewczyną a jak ona zaczęłą pisać że pisze z kimś że super się z nim pisze to krew mnie zalewała a ja mi opisała że się z nim spotkała i się całowali tą zablokowałem i zmieniłem potem nr gg

Gość tdggdgffgdfgd
Tylko to już jest dorosły facet, i sama nie wiem co o tym myśleć Nie chcę nikomu sprawiać przykrości, bo wiem, jak to jest

Gość Ryc3rz
ma 40 lat ?

Gość tdggdgffgdfgd
27, ja 21

Gość Edd's
A to tylko rozmowy przez net ? Jego jako samca wkurza że inne samce się kręcą wokoł Ciebie

Gość tdggdgffgdfgd
Tak, tylko przez net (mikrofon, kamerę, czy po prostu pisanie)