Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniQue69

Oddam Faceta

Polecane posty

Prowadzi imprezowy tryb zycia, w miare przystojny, dobry w lozku, z dobra przyszloscia- ma ziemie w portugalii, duza wille, mieszkanie kolo plazy, minusy- pali i pije, typ dominatora, czasami upierdliwy. Narodowosc: portugalczyk. Wymagania: imprezowy tryb zycia lub chec zalozenia rodziny, znajomosc jezyka angielskiego lub portugalskiego, duzo cierpliwosci. Nie konczyla bym z nim ale mamy inne cele w zyciu. Ja skupiam sie na karierze a on chce albo imprezowac albo zalozyc rodzine. Co mam kur** zrobic zeby pozwolil mi odejsc. Jakas intryga z inna kobieta?? Jak myslicie??

myslisz ze nie probowalam... pakowalam juz walizki, zatrzymal mnie, wyrzucil klucze, plakal, obiecywal itp. ok dalam szanse, kolejny raz, rozmowa, i fakt ma racje, mieszkanie mamy razem, oboje jestesmy na umowie, mamy wspolne konto w banku, trzeba najpierw splacic debet zeby zamknac konto, ok, mowie zalatwimy to, i czekam az nazbieram troche kasy zeby wszystko zamknac, ale jak juz wszystko splacimy wiem ze i tak nie da mi odejsc, nie chce zadnej policji i itp moze sie bez tego nie obejsc :/ wole zeby sam zrozumial ze nie poasujemy do siebie i wtedy bedzie mu latwiej

Gość a kto by go chcial
sama sie z nim mecz

debet spacimy razem, zreszta to nie duzo, 1 tygodniowka kazdego z nas starczy, zarzem uzywalismy tych pieniedzy wiec zeby zakonczyc wszystkie sprawy razem to splacimy

Gość 4444444444
pokaz go. ma gdzies profil??

wole go nie pokazywac na fotkach bo jak gdzies znajdzie swoje zdjecie to zacznie podejrzewac cos. On nic z bidulkiem nie ma wspolnego, uwierz mi :D

Gość 4444444444
to jak chcesz oddac kota w w orku>

no kurde troche zaufania, jestem kobieta i mowie ze jest dosc przystojny, nie ma sie czego obawiac. Ale na powaznie co myslicie o uknuciu z jakas kobieta 'odbicie' mi faceta ?

Gość co za idiotkaaaa
Boże jaka z Ciebie idiotka! To z jakiego powodu ty byłaś z tym facetem? Dla kasy, a jak kasa sie skonczyła i narobił sobie debetu to spierdalasz? Sama wypij to piwo którego naważyłaś! Jestes mega idiotką! I jeszcze jak smiesz zakładac tak idiotyczny temat

Gość co za idiotkaaaa
Tak się własnie kończy jak takie lampucery jak ty myślą że złapały byka za rogi. Mało jest takich lasek co wyjeżdzają dla cudzoziemców za granicę? A jak realia okazują się inne to spierdalajja...i przestań opowiadac takie brednie! Chyba wiedzialas od początku że macie inne cele, tak nagle wzięło go na założenie rodziny?

debet mial zamin zalozylam z nim konto, zanim jeszcze go poznalam, ale pozniej jak to w zwiazku placilismy wszystko razem. Nie jestem idiotka, nie chce go zostawic nawet z jego dlugami. Chce mu pomoc z mieszkaniem, nic od niego nie chce, a wszystko kupilismy razem do mieszkania. Normalnie kiedy ludzie sie rostaja dziela wszystko na pol ale kasa mnie wogole nie obchodzi. Ludzie poznaja sie z czasem. On wiedzial czego ja chce i ja wiedzialam czego ja chce, ale kochalismy sie. A teraz nie mozemy ruszyc dalej dlatego chce sie rozstac. Inne cele w zyciu. Nie skomentuje tych bredni ktore Ty piszesz. Mi na kasie nie zalezy, jak by mi sie udalo to odeszlabym od niego juz dzis ale mnie kocha nie chce go ani zranic ani zostawic takze z moimi rachunkami. Dlaczego wedlug Ciebie jestem idiotka? Bo nie chce ranic faceta? Rozmowy probowalam, nie dociera, czas na radykalne srodki.