Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMGAneta

Wczoraj spotkałam się z moim byłym i mnie puknął-zapadne się pod ziemie

Polecane posty

Gość OMGAneta

Spotkalismy się poł roku od zerwania, wczoraj a całe spotkanie zakonczylo się namiętnym seksem u niego w aucie, nie daruje sobie tego,chciałam się z nim spotkac, pogadać i tak było na poczatku spotkania w pizzerii a potem chciał mnie odwieźc do domu i tak sie stało pocałunek a potem przeszlismy na tył. Jak mi wstyd bylismy wczesniej rok razem, bardzo przeżywałam nasze rozstanie, a wczoraj taka wpadka i jeszcze nic nie napisał od wczoraj, zero kontaktu.

Gość jaka ona ggg
dostal czego chciał, czego chcesz, ślubu?

Gość historia jakich wiele
i dlatego właśnie nie należy się spotykać z byłymi...

Gość OMGAneta
nie oczekiwałam slubu , raczej normalnego spotkania. Wyszło jak wyszło czuje się okropnie, ciekawe czy sie odezwie

Nie martw się, jesteś tylko kobietą i Bóg nie dał ci możliwości kontrolowania swoich popędów.

Gość OMGAneta
jak sie odezwie dam mu raz jeszcze :classic_cool:

Gość fdgsas
A ja bym nei rozpaczala tylko sie cieszyla ze mnie puknal i zaproponowala kolejne bzykanko :D

Gość ovoew
michał3 Nie martw się, jesteś tylko kobietą i Bóg nie dał ci możliwości kontrolowania swoich popędów. to najprawdziwsza prawda poparta wieloletnimi badaniami niemieckich naukowców :classic_cool:

Gość OMGAneta
wez spieprzaj podszywie, nie chce się z nim spotykac bez zobowiązań, ta cała wczorajsza sytuacja jest dla mnie bardzo niezręczna

Gość Bert Power.
mózgu i rozumu to ty nie masz i tyle w temacie

Gość OMGAneta
Bert Power.-dobrze, ze Ty masz. Po prostu ideał, nie wypowiadaj się skoro nie masz nic do powiedzenia.

Gość 0125874 klat ka
chociaż miałas orgazm czy jak zwykle udawałas?

Gość asderka_aa
my dziewczyny to jednak jesteśmy dziwne. szkoda mi Cię. Myślę że nie zrobilas tego dlatego że mialas chęć się z kimś przespać, ale dlatego że coś jeszcze do niego czujesz. Nie śmiem twierdzić że dalej go kochasz, choć może i tak jest. Byliście ze sobą jakiś czas i wiadomo sentyment etc. Szkoda tylko że zamiast pokazać mu że jesteś fajna dziewczyną z która można spotkać się i pogadać. Utwierdzilas go w przekonaniu że jesteś na kiwniecie i może sobie wsiąść co chce. Być może nie odzywa się bo sam czuje się niezręcznie. Nie chce Cię pouczać bo sama mam niedużo ponad 20 lat. Nie ma co płakać, trzeba obiecać sobie że będziesz silniejsza mimo tego co tam w środku czujesz. Trzymam kciuki :)

Żadne tam pierdolenie że coś do niego czuje itd. Lasce zwyczajnie chcialo sie ruchać, mialą sprawdzonego kochanka to popuściła szpary, tyle.

Gość Dawid(089Sopot
po prostu brakowalo Ci go