Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michau87284

Proszę o odpowiedź.

Polecane posty

Gość michau87284

czesc, mam 17 lat i mam pytanie. Czy jest możliwość zajścia w ciaże, poniewaz upraiwałem z moja dziewczyną petting, i ona leżała na mnie nago, a ja w bokserkach i pocieraliśmy się o siebie, nie doszło do wytrysku. Lecz bokserki miałem troche mokre od tego płynu. Dziewczyna jeszcze miała końcówke okresu. I po dwoch tygodniach powiedziałą mi że bola ja piersci, i brzuch w okolicach jajników. Wiem schizuje, ale poprostu się boje...

Gość michau87284
to od czego mogą być te bóle ? Okres dopiero za jakis 15 dni...

Gość karina01
Może to bóle okołoowulacyjne?

Gość michau87284
nie wiem możliwe, lecz wczesniej za bardzo takich bolów nie miała. Ale to mozliwosci ciązy za bardzo nie ma ? Az sam sie sobie dziwie ze tak schizuje, ale cały czas mam dziwne myśli...

plemniki nie mają skrzydeł ani nie plują kwasem by się przedrzeć przez bieliznę, więc nie bedzie ciąży, a jak sie ma 17 lat to hormony szaleją i raz ją może boleć raz nie, raz może mieć mega PMS że bez kija nie podchodź, a raz lajtowo, raz może mieć okres wcześniej raz później, generalnie przy 17 letniej dziewczynie stwierdzenie "nigdy tak nie miała" nie ma racji bytu

po pierwsze nie miales wytrysku, a w plynie przedejakulacyjnym zdarzaja sie plemnieki ale raczej nie sa zdolne do zaplodnienia. poza tym miales bokserki... bole piersi i podbrzusza to wlasnie bole przedmenstruacyjne ktora zwykle moga sie pojawic okolo 2 tyg przed okresem... wiec bez paniki :)

Gość michau87284
ponawiam Dziewczyna mowi ze bole owulacyjne "inaczej". Od czego moze to byc? I czy odrazu dzien po okresie ale w ostatni dzien okresu sa dni plodne czy nie?

to kiedy kto ma dni płodne zależy od tego jak długie ma cykle i czy są one regularne, można mieć już zaraz po okresie, można miec później, na oko z kalendarzyka to się tego wyliczyć nie da, szczególnie u młodej dziewczyny której szaleją hormony, ale nie wiem czym wy się martwicie skoro Ty się o nią tylko ocierałeś w bokserkach, nie ma szans na żadną ciąże tutaj, wyluzujcie i skoro tak schizujecie to odpuście takie zabawy bo żeby sie martwić ciążą jak sie nawet majtek nie zdjęlo to głowa mała

Gość michau87284
No ale kurde ona dzisiaj zauwazyla rozowy sluz.. No.kurde boje I masz racje chyba nie doroslelismy jeszcze... Ale co ten sluz moze oznaczac?

1500 rzeczy może oznaczać od zwykłej owulacji do infekcji pochwy, nie będzie żadnej ciąży nie ma mowy.

Gość michau87284
Dzieki uspokoiles mnie... Tylko bardzo wkurza mnie ten zbieg okolicznosci. Bo nigdy takich bolow ani takiego sluzu nie miala. A pytanie czysto hipotetyczne czy podczas pettingu zeby byla ciaza trzeba palce od spermy wlozyc jakos gleboko, czy wystarczy np. miec wyrtysk na srom.?

no zastanów się, skoro jest wytrysk to chyba on do czegoś służy :P własnie do tego by podczas stosunku wtłoczyć plemniki głęboko, bo to są w gruncie rzeczy bardzo delikatne komórki i by przeżyć pare dni w ciele kobiety potrzebują naprawde sprzyjających warunków więc muszą się od razu znaleźć w przyjaznym środowisku by coś z tego było, wytrysk gdzieś w okolicach warg sromowych nie ma nic do rzeczy, one sie nie przedrą magicznie nagle do macicy, także w waszym wypadku to co robiliście to tym bardziej nie daje szans na ciążę, no a zbiegiem okoliczności tez sie nie martw z tym śluzem i bólami bo tak jak wczesniej pisałam - u nastolatki z burzą hormonalną to moze być nawet co miesiąc inaczej wszystko