Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana zne

Odprawa online i problem. Potrzebuję kogoś kto zna się na lotach.

Polecane posty

Gość zdezorientowana zne

Odprawę online miałam na dowód. Ukradli mi portfel z dowodem, ale miałam paszport. Jak wracałam z Włoch do Polski to mimo tego mnie przepuścili na paszport, powiedzieli, że no problem. Teraz się boję, że w Polsce nie będzie tak łatwo i mnie nie przepuszczą. dzwoniłam na infolinię, a babka do mnie 'zależy od osoby w okienku. Najwyżej pani sobie zrobi odprawe na lotnisku za 80 zł.'. No posrało ich, szkoda mi pieniędzy wyrzucać w błoto. Na paszporcie powinnam polecieć?

Gość mama trzylatka
No oczywiscie ze na paszport mozesz poleciec. Odprawe tez mozesz przez internet zrobic i majac nr rezerwacji wcale nie musisz podawac nru dokumntu. No chyba ze co przewoznik to inaczej.

Gość zdezorientowana zne
tylko, że na tej odprawie online mam dokument - DOWÓD. We Włoszech mnie przepchnęli na paszporcie, ale wiecie jak jest w Polsce - tutaj to, kurwa, uwielbiają robić problemy, więc boję się, ze osoba z okienka z uśmiechem na twarzy mi powie, że to nie ten dokument i zrób sobie odprawe za 8 dych jeszcze raz. Myślałam juz o tym jak ich zbluzgam... No żeby w innym kraju mnie puścili, a we własnym problem robili? Nie mam 80 zł, musiałabym prosić rodziców, od których będę wysłuchiwać...

Gość zdezorientowana zne
już zrobiłam tą odprawę! Automatycznie tam mi sie paszport dał, zatwierdziłam i wkurwiona zadzwoniłam na infolinie WizzAira i babka mi mówi, że mogłam nie robić przez neta, bo jak chce zmienic dokument to telefonicznie. Ciekawe skad to miałam wiedzieć.