Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxzczxczcczx

Czy dziewczyna, która jest trochę za szczupła może się podobać?

Polecane posty

Gość cxzczxczcczx

Cały czas narzekam na swoje chude nogi i małe piersi, chociaż z natury jestem drobna, więc teoretycznie wszystko jest proporcjonalne Zastanawiam sięjednak, czy nie mając nóg i tyłka Beyonce mogę się komuś spodobać...?

Gość cxzczxczcczx
Ja też mam tę szparę i mnie irytuje :( Chciałabym mieć masywne nogi i duży, odstający tyłek Na niektórych zdjęciach na taki wygląda, ale w rzeczywistości raczej taki nie jest

Gość cvxcvxvcxcvvcx
up

Gość taka prawda....
na pytania tego typu jest uniwersalna odpowiedź: jednemu sie bedzie podobać drugiemu nie;) a tego czy bedzie sie podobac temu któremu chcialaby sie podobać nikt na forum ci nie powie:o

Gość cvxcvxvcxcvvcx
Catalina, w jedną i drugą stronę nie ma co przeginać

cxzczxczcczx - dziewczyno, chyba sobie jaja robisz. Ja bym oddała wszystko, żeby być drobną, szczupłą dziewczyną z chudymi nogami. A nie wielką kobyłą z zadem jak szafa i udami jak balerony. Co najgorsze, nie mogę nic z tego zadu i udzisk zrzucić. I myślisz, że to się podoba facetom? Nie, tylko się wyśmiewają z takiej figury. Nikt się nie chce umawiać z takim loszyskiem, każdy woli szczupłą, drobną kobietkę, a nie takie coś. Chyba tylko murzyni i Arabowie lubią takie wielkie zady.

Gość ja se wlasnie kupilam ..
po pierwsze szczuple nogi wrecz chude to zaleta, ja caly czas slysze poztywne komentarze na temat moich nog od mezczyzn ale tez babeczek,,,,, jakos nikt tak nie sypie komplementow moim grubszym kolezankom.

Gość cvxcvxvcxcvvcx
Mi teżsię podobają szczupłe nogi... ale u innych. No i nie za chude... Wiadomo, musi byćudo, musi być tyłek...