Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysypka....

jakaś wysypka.pomóżcie

Polecane posty

Gość wysypka....

od kilku dni mam dziwną wysypkę,takie małe plamki.swędzące,dziś zauważyłam że mój czteroletni synek też to ma!nie mam ubezpieczenia więc do lekarza na razie nie moge iśc.miał ktoś coś takiego?

Gość wysypka....
up

Gość lady_makbet_2255
a na jakich czesciahc ciala, czy macie jeszcze jakies objawy np goraczka i czy krotek robi sie wiecej czy wciaz jest tyle samo. uscislij troche bo poi takim opisie nikt ci nic nie doradzi

Gość wysypka....
wczoraj miałam tylko na dekolcie i brzuchu a dziś już na twarz wyskoczyło u synka też.gorączki nie mamy,na nogach i rękach nie mam tego to takie plamki czerwone

Gość wysypka wysypce nierówna
moja córka ostatnio przechodziła też dziwną wysypkę wszystko wskazywało na różyczkę ale lekarz nie rozpoznał jej i miał rację, zalecił wapno, xyzal/na receptę/ , swój punkt kulminacyjny wysypka osiągnęła w trzeciej dobie , mała dosłownie cala była w pokrzywce która póżniej zaczęła się zlewać w czerwone plamy i blednąć , całkowicie zniknęła gdzieś w 6 dobie ale od tej trzeciej doby było coraz lepiej , jeśli możesz gdzieś kupić to może postaraj się o ten xyzal-podobno pomocny jest we wszelkich wysypkach /tak słyszałam/

Gość wysypka....
Dziękuję za pomoc:)właśnie u mnie to coś wygląda też jak pokrzywka i do tego swędzi:(jutro idę prywatnie bo boje się o maluszka...