Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Illaana0909

Byłam w Sylwestra u teściów i szwagierka też karmiła cyckiem przy stole

Polecane posty

Gość Illaana0909

Napisałam po przeczytaniu tematu o karmieniu w miejscu publicznym. Myślałam, że tylko ja uważam to za coś obrzydliwego ale teraz widze, że dużo osób myśli tak jak ja. Byliśmy w sylwestra u rodziców męża.oprócz nas była też jego siostra z meżem i brat z żoną, którzy przyjechali z 3 miesięcznym dzieckiem. Szwagierka (tzn żona mojego szwagra) cały czas trzymała śpiące dziecko przy stole na kolanach i za każdym razem kiedy dziecko chciało jesc karmiła je przy stole przy wszystkich. Za pierwszym razem wyciągnęła cycka kiedy jedliśmy flaki:O myślalam ze haftnę. po prostu przy wszystkich szwagrach, teściu, teściowej wyciągnała cyca i zaczeła karmic. Myślałam ze w dzisiejszych czasach matki już tak nie robią. Przecież mogła wyjsc do drugiego pokoju, albo chociaż wstac od stołu i usiąsc w drugim końcu salonu na fotelu. Wydaje mi się ze chciala się pochwalic po prostu tylko nie wiem czym. Teraz po przeczytaniu podobnego topiku widze ze jest dużo takich kobiet które karmią w towarzystwie.

Gość JANUSZEK...........
jesteś głupia .Karmiąca matka wyglada pieknie.

Gość Jeśli tobie przeszkadza
nie patrz. To naturalne karmic dziecko . I tyle w temacie.

ja też tak myślę, a moja tzipa koleżanka mnie zjechała, oczywiscie punkt kurva widzenia zależy od siedzenia, bo jej matka karmiła jej brata też wszedzie gdzie sie dało więc uważa to za normalne, a że ja mówię 'no to mozna w pokoju matki i dziecka/przewijalni" a ona że nie nie nieiene eieneieneien i kurva dziwki pokazuja cyce yebane szmaty do ruchania w pysk sie nadają

Gość Jeśli tobie przeszkadza
źle się tobie wydaje i widocznie jesteś głupia.

Gość Illaana0909
Jak miałam nie patrzec jak siedziała na wprost mnie przy stole pelnym jedzenia. miałam zamknąc oczy:D? Zapewniam cię ze nie wygląda to pięknie

Gość JANUSZEK...........
jak bym był przy tamtym waszym stole to bym wyciągnął penis i ostro go trzepał pod stołem a na koniec wytrysnął tej matce karmiącej na twarz

Gość fjgjjfyrjfrhdr
Też nie uważam takiego widoku za piękny. :o Denerwuje mnie też jak dzieci biegają po plażach gołe i świecą tymi dupskami naokoło...

Gość nieobliczalna wariatka
Pewnie ze taki wdok jest piekny ale to chwila intymna i powinna ja ogladac tylko najblizsza rodzina, np.ojciec dziecka a nie afiszowac sie z tym przy stole....nie kazdemu sie to podoba i nie jest to eleganckie, tak samo jak czesanie sie przy stole lub malowanie ust. ale narod chamieje, ot co

Gość Illaana0909
nie wyzywaj mnie bo np dla mnie głupia mozesz byc ty.

Gość nieobliczalna wariatka
taki widok jest piekny ale dla matki, dziecka i ojca, niekoniecznie dla postronnych.

Gość Devalutareangel
ja byłam świadkiem jak w złotych tarasach babka wyciągnęła wymie i karmila :o na ławce centralnie gdzie pełno ludzi chodzi! nawet nie było widać jej zażenowania! widać, że to taki ekshibicjonizm, a ekshibicjonizm towarzy upośledzeniom umysłowym, kobiety które bezwstydnie karmią piersią to zboczone,ofiary własnego upośledzenia.

Gość Illaana0909
No dokładnie też karmiłam dziecko, ale zawsze tylko przy mężu. wstydziabym się wystawic piers kiedy tesc siedzi obok i inni mężczyzni z rodziny

Gość kristin cavalari
no ale oczywiscie zamiast zasugerowac jej zmiane miejsca karmienia przylecialas na kafe pozalic sie jaka masz szwagierke. Hipokrytka

Gość jlkhjkl
a co w tym takiego obrzydliwego? piersi nigdy nie widzialas? ssacego bobaska nie widzialas? to juz te flaki , ktore jedliscie wg mnie byly bardziej oblesne :O

piękny - niepiękny, nie wyobrażam sobie obnażać się przy teściu, teściowej, szwagrach, itp. to, że karmię, nie znaczy że przestałam być kobietą i osobą szanującą swoją intymność, także nagość. wcześniej bym ich nagich piersi nie pokazywała więc nie rozumiem dlaczego miałabym to robić teraz :O

Nie watpie ze zarowno karmiaca matka moze wygladac pieknie, jak i gola kobieta moze wygladac pieknie, zwlaszcza dla wlasnego meza, ale jednak w Europie jest taka a nie inna kultura i nie pokazujemy golych cial ani czesci intymnych publicznie, bo kogos moze to krepowac. Piers jest czescia intymna, tak jak nie chodzi sie z golymi piersiami po ulicy, tak tez nie ma usprawiedliwienia dla karmiacych matek. Nie znaczy to, ze nie maja karmic, ale moga wyjsc do innego pomieszczenia albo przynajmniej sie czyms przyslonic. Chyba ze piers karmiacej matki nie jest juz jej czescia intymna, bo karmiaca matka przestaje byc kobieta i czlowiekiem i staje sie mlekomatem a jej piers sprowadzalna jest do uzytecznosci butelki i mozna ja odzierac z tajemnicy i intymnosci Ale osobiscie watpie :)

Nie watpie ze zarowno karmiaca matka moze wygladac pieknie, jak i gola kobieta moze wygladac pieknie, zwlaszcza dla wlasnego meza, ale jednak w Europie jest taka a nie inna kultura i nie pokazujemy golych cial ani czesci intymnych publicznie, bo kogos moze to krepowac. Piers jest czescia intymna, tak jak nie chodzi sie z golymi piersiami po ulicy, tak tez nie ma usprawiedliwienia dla karmiacych matek. Nie znaczy to, ze nie maja karmic, ale moga wyjsc do innego pomieszczenia albo przynajmniej sie czyms przyslonic. Chyba ze piers karmiacej matki nie jest juz jej czescia intymna, bo karmiaca matka przestaje byc kobieta i czlowiekiem i staje sie mlekomatem a jej piers sprowadzalna jest do uzytecznosci butelki i mozna ja odzierac z tajemnicy i intymnosci Ale osobiscie watpie :)

Gość Illaana0909
no własnie piersi widziałam ale tylko swoje, a obce są dla mnie obrzydliwe zwłaszcza te napełnione mlekiem. i obrzydliwe jest to że ktoś wyciąga takiego cycka w towarzstwie

Gość okkkkkkkkkkkkkkkiiiii
to moglas sie podpiąć pod drugiego cyca. tez mnie to obrzydza i skoro laska pokazuje cyca przy stole to ja bym potem podeszla i zadarła jej bluzke do gory mowiac ze jeszcze nie do konca obejrzalas sobie tego cyca i chcesz popatrzec jeszcze. haha ale by miala minę

Gość minus zer0
dla mnie to może nie tyle ohydne co po prostu niestosowne. tak trudno wyjść z dzieckiem do drugiego pokoju albo robić to w mniej widocznym miejscu? w ogóle ok może jest matką- ale wywalanie cycka przy wszystkich to wywalanie cycka przy wszystkich i tyle. Takie widoki to dla męża, a nie cycki przy gościach wywalać.

Moja przyjaciolka pod koniec wrzesnia urodzila synka. Karmila go przy mnie, ale NIC NIE BYLO WIDAC. A ona naprawde ma co pokazac. Mozna? Mozna. Dlatego naprawde obnazanie biustu przez karmiace mamy traci mi ekshibicjonizmem

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kobiety karmiace piersia zaczynaja przekraczac granice dobrego smaku, wywalaja cyce na placach zabaw w marketach i nie karmia dyskretnie , kiedys jedna mnie strasznie wkurwiła jak wywaliła cyca na wierzch tuz przy moim 15 letnim synu :O karmcie sobie gdzies na uboczu dyskretnie a nie obrzydliwie wywalacie całe cyce na wierzch

Gość na końcu
ja kiedyś widziałam jak kobieta karmiła dziecko w kościele no już bez jaj :o

Ludziom wszystko przeszkadza. Mnie na przykład przeszkadza groteskowe słownictwo w stylu tego "haftne". Swoista dezynwoltura wobec słowa.

Gość jolkajolkaniepamietam
ja wam powiem jedno znam siebie i mnie takie rzeczy akurat nie ruszają :) ale np. mój mąż zawsze się wkurwia i wstaje i wychodzi oznajmiając głośno- poinformujcie mnie jak skończycie striptiz :) wiecie trzeba zrozumieć zwyczajnie że nie dla każdego taki widok jest wymarzony i może poczuć się co najmniej niezręcznie. argument o odwracaniu głowy jest dla mnei śmieszny! niech najlepiej wszyscy wyjdą! swoją drogą dla nnie też to jest dziwne że kobieta nie potrafi w takim momencie stać od stołu choćby przesiąść się w kącik gdzie spokojnie bedzie mogla nakarmić, a takie wywalanie cyca bez ostrzeżenia mimo wszystko uważam za wysoce niestosowne!

Ja widzialam w tramwaju. Oraz przewijanie dziecka na laweczce w markecie w poblizu restauracji (dodam, ze byl wydzielony specjalny pokoj z przewijakiem jak rowniez na pieterku laweczki z dala od osob spozywajacych posilek).

Gość jlkhjkl
to troche jak z perwersja - jest w oku patrzacego ;) Kobieta topless na bilboardzie nie bedzie nie bedzie oburzac zdrowych ludzi, co najwyzej pruderyjnych , majacych seks za brudne tabu ludzi, doznajacych niepozadanych odczuc ksiezy i zdegenerowane, bez wlasnego zycia, moherowe berety Naturalne rzeczy nie oburzaja naturalnych, normalnych, madrych ludzi z dystansem tylko takie siksy jak ta co zalozyla temat ;) Podejrzewa ona, ze szwagierka chciala zaswiecic biustem - pewnie atrakcyjne jest i moze to ja boli? ;)

Gość derpette
Baby ktore wyciagaja wymie publicznie sa chooya warte jestescie totalna porazka i kompromitacja tego swiata

Gość nosem w kałuże
ja ta w ogóle nie chce karmić piersią zakupię ściągarkę do mleka czy jak to tam się zwie :D o ile bede miałą kiedykolwiek dzieci