Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Illaana0909

Byłam w Sylwestra u teściów i szwagierka też karmiła cyckiem przy stole

Polecane posty

"ale np. mój mąż zawsze się wk**wia i wstaje i wychodzi oznajmiając głośno- poinformujcie mnie jak skończycie striptiz " hehe, już go lubię :D

Gość Illaana0909
Powiedz jak żylaste sine piersi z mlekiem mogą byc atrakcyjne???? Jakby to było atrakcyjne to nie napisalabym ze mnie to obrzydziło nie?

Gość derpette
Cieszcie sie chwilami dojenia w samotni debilki a nie wsrod cywilizowanej czesci swiata... :o

Gość no i co byla wsrod swoich
ja mysle, ze wsrod obcych nie powinno sie takich rzeczy robic, ale ona byla u rodziny, najblizszej rodziny i miala prawo czuc sie swobodnie. Co innego na ulicy co innego w mieszkaniu u tesciow Wiele razy widzialam karmiaca moja siostre i nigdy mnie to nie obrzydzilo.

Gość na końcu
wyobrażacie sobie gdybyśmy prowadzili t dyskusję na macierzyńskim ? zajebałby nas tam 🖐️

Gość jlkhjkl
ilana bylas tam ze swoim chlopakiem, mezem.. czy sama?

Gość derpette
hej, hola, rodzina to rodzina ale przy stole wg wszelkich danych byla autorka czyli osoba postronna nie bylo wstyd tej babie? czy dupa przeciążona za ciężka zeby wstac?

Gość Illaana0909
no z mezem u teściów.było nas 10 osób przy stole w tym tesc szwagier, mój mąż

Gość jlkhjkl
powiem wam co jest niesmaczne. te boczne reklamy swiecace tylkami w coraz to dziwniejszych pozycjach. Zauwazyliscie, ze coraz wiecej tego? np. dzisiaj z lewej strony jest cale kolko kobiecych pup sfotografowane od gory. Nie razi mnie pokazywanie natury, naturalnego piekbna nagiej kobiety,ale kafe zaczyna sie robic niesmaczne! te zdjecia ukazuja kobiety przedmiotowo, dodawane sa codzienie hurtowo i maja jednynie na celu przyciagnac jak najwieksza ilosc klikniec napalonych facetow...

Gość derpette
Fakt, reklamy sa obrzydliwe. Nie wiem co gorsze :o

Gość scenilk
moim zdaniem to niestosowne !!! zwłaszcza jak ludzie jedzą, brak kultury u tej osoby , powinna wyjść albo usiąść w bardziej ustronnym miejscu :-) widocznie chciała Wam zrobić na złość :-) bo nie wiem jak to inaczej rozumieć

Gość scenilk
co do reklam, no cóż zaczynamy żyć w takim świecie gdzie nagie ciało zaczyna coraz częściej dominować w reklamie, wiadomo seks przyciąga samców :-P pamietacie film i mega bilbordy z cyckami : baby są jakieś inne :-P ?

Gość OHMG1
hahahaha pamiętam - jadę samochodem, stoję na krzyżówce patrzę w bok a tam wielkie cycki !!!!! tego plakatu nie powinni dopuścić

Gość Znam takie osoby
Cóż szwagierka chciała chyba pochwalić sie dużym napęczniałym od mleka biustem, bo faceci napewno zwrócili uwagę na pierś a kobietom w tym Tobiw zrobic na złość też karmiłam dwoje dzieci były rózne spotkania rodzinne czy nawet jak goscie przychodzili do domu zawsze wychodziłam do drugiego pokoju, jesli musiałm nakarmić w miejscu publicznym przykrywałam pierś chustą ale znam osoby które były dumne z tego że im cycki urosły w ciązy i to demonstowały

Ja to sie nawet przy wlasnym ojcu wstydzilam wyciagnac cycka i karmic.Albo ja wychodzilam do innego pokoju albo on sie ewakuowal ;-) A juz takiej sytuacji zeby karmic przy gosciach przy stole to sobie zupelnie nie wyobrazam.

Gość ullllllllllllllllllllaaaaaa
no to ja wam powiem moją historię jak to siostra mojego brata obnażyła się przy mnie i przy nim ( osobiście nie przepadamy za sobą) przyszła z małą i usiadła koło nas w pokoju i takie miała spodenki krótkie rozstępy jej było widać jak nie wiem a tu nagle ooooo XXX jest głodna ja się patrzę a ta wyciąga cycka zero skrępowania masakra ja nie wiem czym ona chciała się pochwalić jeszcze z nami dyskutowała i się rozgadała ale kto będzie jej patrzył w oczy podczas rozmowy jak ciut niżej ma na wierzchu biustonosz sutek i żylaste piersi mogłaby chociaż trochę się zasłonić.. a tu nic heh mam wrażenie jakby mi chciała zrobić na złość pokazując piersi

Gość zupełnie nie rozumiem
To mogłaś ty z tymi flakami iść do drugieo pokoju!!! Pewnie nie masz więcej niż 20.

Gość Illaana0909
Jakbyś uważnie czytała to zauważyłabyś ze nie moge miec mniej niż 20 lat bo mam 6 letnią córkę, którą równiez karmiłam piersią ale tylko przy mężu. nigdy nie zdarzyło mi sie karmic publicznie lub w towarzystwie osób trzecich