Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana...

Jak zareagowac?

Polecane posty

Gość zdezorientowana...

Moj narzeczony rozpoczal romans sms-owy z dziewczyna z praca - niby nic miedzy nimi nie doszlo ale... ona wciaz sie z nim kontaktuje mimo tego ze on niby jej powiedzial zeby tego nie robila. Ostatnio dostalam od niej sms-a ze nic od niego nie chce, wiec po co do niego wczoraj chciala sie dodzwonic? Jak ja powinnam zareagowac? Nie mam juz sily :( Dodam ze jestem w ciazy i ona o tym doskonale wie ;)

Gość katamaran 25
jesteś pewna, że między nimi nic nie ma? współczuję ale twój facet to dupek

Gość zdezorientowana...
czy jestem pewna? nie jestem ...

Gość zdezorientowana...
gdy sie o wszystkim zorientowalam obiecal mi ze nic miedzy nimi nie bylo bo moze i faktycznie nie byloby mozliwosci zeby cos miedzy nimi doszlo ale skad ja mam wiedziec... Zaufania do niego juz nie mam, co pewnie nie jest dziwne. Niby to ona wszystko zainicjowala ale to tylko jego slowa...

Gość zdezorientowana...
Dodam ze ona wyslala mi sms-a po tym jak ja probowalam sie z nia skontaktowac - w zwiazku z tym ze nie odbierala sms-a napisalam jej ze jest szmata.. Nie moglam sie powstrzymac, nie moge zrozumiec jak mozna tak sie zachowywac :(

Gość zdezorientowana...
nie wiem co mam zrobic, pomocy !

Gość aura termorra
jesteś głupia, tyle ci powiem a twój facet nie lepszy, będziesz miała przerąbane życie

Gość zdezorientowana...
ja glupia, dlaczego?

Gość do autorki... .. .
w poprzednim temacie mama czyta Twoj pamietnik a teraz narzeczony Cie zdradza? dziewcyzno....opanuj sie i zabierz sie do nauki

Gość zdezorientowana...
niestety pomylka, ja nie zakladam poprzedniego topiku jakikolwiek on byl ;) wiec nie obrazaj mnie bo to juz jest lekka przesada, nie sadzisz? ;)

Gość zdezorientowana...
eh, widze ze nikt mi nie doradzi, zycze wam zebyscie nigdy tego nie doznali bo to najgorsze uczucie na swiecie, zatem zegnam ;) i zycze milego wieczoru