Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska 16_16

Zapytano mnie kim chcialabym byc - odpowiedziała: Jennifer. Jest cudowna

Polecane posty

Gość minus zer0
o kurdwa Jenni taka burżuazja, a drzwi ma jak w jakiejś podrzędnej kawalerce :o

Gość zaszczycona od szczytowania
dzenusia ty szczytujesz jak widzisz 100 zł nie podniecaj się tak dziecko

Gość ptasiek nastroszony
hahahaha zabiedzona patologia juz ujada nawet fotomontaz wysmazyla no no zapiekla i ambitna jest w tej zazdrosci , tylko jakby cel pasji i ambicji nie ten....

Gość hahaha hahaha hahahha
dzeny oplukL CIE DZIS TATA UZYWANA WODA ????????

dla mnie nie dlatego nie robie fot z pieniędzmi, poza tym twoja dupa się nie rózni od ryja , i żaden hajs nie pomoże, jebnij liposukcję to wreszcie będziesz miała 62 w talii jak ja tuczna macioro

wiecie co ,żeby mnie to jeszcze jakoś ruszało to byście mogli mieć jakąkolwiek satysfakcję ,ale mi to tak gilla że mogę się tylko z was śmiać no i współczuję przeżywać życie dzień w dzień na kafeterii..:( ale rozumiem wy biedne umysłowo istoty

no fajnie piszesz, tatuś co tam mówił do ciebie: debilko , kretynko do niczego sie nie nadajesz,,, te smuty z wizażu, faktycznie sie nie nadajesz.Tylko faceta na dziecko złapałaś , i to też dwa lata po urodzeniu dziecka dopiero się ożenił.Zal ciebie bo masz problemy , lubisz być szmacona jak masochistka.

może popracuj nad sobą , bo w sumie to naprawdę ciebie żal , jak noxelii.Masz zaburzenia a kafe ci nie pomoże.

Dżen przestań już zakładać topeły sama o sobie. To żałosne! No ileż można!? Radzę wizytę u psychoanalityka bo masz zaburzenia biedactwo. 3mam za Ciebie kciuki:-)

tematy sama o sobie? no dobre mi sobie ;) musiałabym mieć takie nudne życie jak te wszystkie pomarańczki ;)żeby bawić się w takie głupoty

Gość wioszka.pl
Jennifer8787*** wiesz, że byłaś na wiocha.pl? tylko ktoś zgłosił nadużycie i usunięto:-(

Gość wioszka.pl
Przecież ty masz nudne zycie. Zero znajomych, rodzinę obrabiasz za plecami. Całym Twoim zyciem jest dom. I z nudów obnosisz się bogactwem. Wcześniej nie byłaś taka bogata i dlatego teraz się tym chwalisz. Właśnie najgorzej jak z Dziada zrobi się z Pan, bo ci co są bogaci od zawsze nie obnoszą się tym w internecie.

Gość wioszka.pl
Nie obchodzisz mnie, więc idę, ale wiem że całYM TWYM żYCIEM JEST ALLEGRO, WIZAZ, KAFETERIA I JAKIEś BLOGI MODOWE. papa!

Oj Dżen nie byłbym tego taki pewien. Naprawdę martwię się o stan Twego zdrowia psychicznego. A może to taki Twój rodzaj ascezy wystawianie się na publiczne obelgi wyzwiska? Twój sposób na drogę do raju?

Skąd ty możesz wiedzieć jakie mam życie ,bo naczytalaś się topików sprzed kilku laty? .Mam bardzo rodzinne życie i bardzo zżytą rodzinę przynajmniej ta najbliższą.Przy dziecku nuda mi nie grozi ,ale wiesz z wami to jak gadać ze ścianą;).Wiem jedno w życiu nie chciałabym się zamienić na wasze życie czyli kafeteria 24 na dobę:P.Swoją drogą uważam ,że mi się bardzo poszczęściło w życiu :kochany zakochany we mnie poszuszy ,dzieciątko kochane odchowane ,dom się wykańcza ,w sierpniu wycieczka ...czym ja mam się stresować? ;)

Gość majorrr prawdziwy
hej JENNY, co u Ciebie? Przyjmowałaś księdza po kolędzie?

Gość Falona1983
2007-10-24, 11:37 mam 20 lat do tej pory bylam szczesliwa,pogodna dziewczyna,prowadzilam bezroskie zycie pelne rozrywek i zabaw,nie musiala sie martwic o nic procz szkoly ,mama robila jedzenie,prala ,prasowala, ja tylko pilnie sie uczylam i spotykalam ze swoim chlopakiem ,w wakacje zamierzalam pojechac do USA poodszlifowac jezyk ale nie udalo sie...zaszla w ciaze najpierw udreka bylo noszenie tego wielkiego brzucha przez 9 miesiecy ,kupilismy mieszkanie ze swoim chlopakiem ,zareczylismy sie no ale on slubu nie chcial narazie nie wyglada na to zeby mialo to ulec zmianie,nadszedl porod okropne przezycie ,mialam cesare takze bol niesamowity ,opieka personelu jak w obozie koncetracyjnym,a potem powrot do nowego mieszkania ,zaczely sie obowiazki pranie,sprzatanie ,gotowanie,prasowanie i dziecko...ktore non stop ryczalo z powodu kolek od rana do nocy a czasem 24 na dobe ,na pomoc mamy nie moglam liczyc ...bo w sumie nie smialam ja poprosic ona pracuje wpadala tylko na kawe ,tesciowa od czasu przyjdzie popilnowac jak jedziemy na zakupy i na tym pomoc sie konczy ..zaczelam drugi rok studiow obowiazkow znowu doszlo chce sie przepisac na inne studia z nizszym poziomem bo nie mam czasu na intesywna nauke ...teraz wlasnie stoje przed tym trudnym wyborem ,niby lzejsze ale mniej sie naucze..ogolnie czuje sie jak wrak czlowieka po nocach nie spi ,martwie sie o szkole http://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif dziecko ostatnio kaszel dostalo i non stop trzeba cos robic pzy nim ,jestem prawie ze zalamana i czuje ze nie podolam tesknie za moim poprzednm zyciem chodz wiem ze bezpowrotnie ,nie moge byc egoistka bo mam dziecko i to ono jest teraz najwazniejsze ,ale ja nie wiem czy ja je kocham czasami mam w sobie tyle zlosci ze wolalabym zeby dziecka nie bylohttp://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif ciezko mi w sercu ...chcialabym gdzies wyechac odpoczac ...czuje sie straszniehttp://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif

na blogi ,wizaz ,allegro poświecam nie więcej niż godzinę dziennie;) iwcale nie uważam to za nudne:P..no ale jak ktoś poza kafeterią nie ma nic ...to jest dopiero przekichane:P

Gość mememmememe
nie wierzę, że jestes bogata. Masz zdjęcie tego niby domu?

Gość serce moje zrywa się rozpacza
umrzesz w znieczulicy,

Gość majorrr prawdziwy
Zadałem Ci pytanko:)

Gość ju ju ju jojek
Skąd wiesz co mają a czego nie? nikt poza tobą nie opisał całego zycia i nie pokazał dupy w necie jak na wizazu, my nie płakaliśmy ze mieszkanie na kredyt albo mąz zakochany w byłej :D