Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska 16_16

Zapytano mnie kim chcialabym byc - odpowiedziała: Jennifer. Jest cudowna

Polecane posty

Gość hahhaahhahhaaaaa
jenny a ty niby nie siedzisz dzień w dzień na kafeterii? :D :D :D

skąd wiem?bo ciągle was tu pełno od rana do nocy siedzicie i piszecie non stop ,gromadzicie zdjęcia kafeteriuszy ,obrażacie ,wyzwacie życzycie śmierci tego mam was zazdrościć? nie bądzcie śmieszni.Nikt normalny tu nie siedzi stale ... i żeby wyzwać ludzi których się nie zna to musicie byc nieźle nieszczęśliwi ale widocznie na to zasłużyliście;)

maxymalnie godzinę tu spędzę a czasem 15 minut i nie codziennie .Inteligenti,szczęsliwi spędzają całe dnie na kafeterii ? buhaha

Gość Koń trojański z Kielc
Siedzisz w domu, nie pracujesz i nawet magistra nie chce Ci sie zrobić (zaocznie), haha

Gość ptasiek nastroszony
trzymaj się Jenny , Zdrówka Tobie i Dziecuszkowi . Wszystkim Twoim bliskim wszelkiego Dobra

Gość ju ju ju jojek
Jeszcze nigdy nie widziała, zeby ktoś ci tu smierci życzył :o sama tu przesiadujesz non stop, kiedys jak wybuchła afera to poczytałam twoję watki żal mi sie ciebie zrobiło, tyle 🖐️ Orange przychodza i odchodzą a ty tu siedzisz od 2005 roku, i pewnie posiedzisz kolejne 6 lat nara

Widzę, że Ci żyć nie dają. :D:D A co z sukienką? Zdecydowałaś się? :)

Gość ptaszek z Łobzowa
Jenny, jak było w Dubaju? Bo nie mogę się doczekać opowieści pannicy z kawalerki w bloku z wielkiej płyty? Na mieście mówią, że leciałaś business klasą?

Gość ju ju ju jojek
ja cię mam w dupie bo rzadko tu bywam :D wiec ciesz się

wczoraj się zakończyła aukcja i zapomniałam kliknąć bo miałam robotę przy małej .Będę dziś musiała napisać do sprzedającego czy wystawi ponownie:).A ty co sobie tam upatrzyłaś?

w zadnym Dubaju nie byłam wiem że zakładacie topiki o mnie i sami się za mnie podszywacie i wypisujecie bzdury ..no ale co ja mam na to poradzić na głupotę leku nie ma leku

Gość ptaszek z Łobzowa
Przecież wczoraj pisałas kłamczuszko, że byłaś i leciałas nawet samolotem, buhahahaha :D

ja ostatnio spodnie i sweterek kupiłam :): A tak ogólnie to szukam korektora do buźki :):)

Gość ptaszek z Łobzowa
A wiesz przynajmniej który guziczek w kiblu nacisnąć, żeby woda leciała? Bo widzisz, to troche inaczej jest, niz w bloku... P.S. Rozróżniam, ciebie trudno z kimkolwiek pomylić :D

Gość ptaszek z Łobzowa
Ktoś, kto sie podszył pod ciebie, rozszyfrował cię w mig. A wiesz dlaczego? Bo jesteś prosta jak drut.

Gość Koń trojański z Kielc
12skizto ale dupe lizesz jennifer gówniara jestes od rodziców bierzesz na kosmetyki, myslalby kto 17latka, jestes rozpuszczona jak dziadowski bicz, w głowie tylko kosmetyki i ciuchy

Koń trojański z Kielc - mogę lizać dupę komu chcę :D:D Kosmetyki, ciuchy w głowie! Kto to widzial? NA PAL ZE MNĄ!!

Gość ptaszek z Łobzowa
Dziecko, a ty wiesz chociaz gdzie jest Kanada? Wątpię.