Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona czyli ja 24

Jaki jest nr sms-a, żeby wspomóc WOŚP i ile on kosztuje?

Polecane posty

Gość ona czyli ja 24

Byłam na dworze, ale nie spotkałam nikogo z puszką, w necie nie widzę tegorocznego nr smsa. Będę wdzięczna za odp :)

Gość o5o
panie, to drogie rzeczy sa:classic_cool:🖐️

Gość ;)))))))))))))))))))))
Skorzystaj z jednej z metod wsparcia Finału WOŚP: * Przede wszystkim wrzuć darowiznę do puszek wolontariuszy. * Możesz wpłacić darowiznę na cel 20. Finału WOŚP, przekazując dowolną kwotę na konto bankowe Orkiestry - 23 1240 1112 1111 0010 4196 3411 * Jeśli mieszkasz poza granicami Polski i chcesz wpłacić darowiznę na konto WOŚP, możesz to zrobić tu: KOD SWIFT PKO PPL PW, IBAN: PL 58 1240 1112 1111 0010 0944 9739 * Jeśli dysponujesz kartą kredytową lub debetową, możesz z jej pomocą przekazać nam dowolną kwotę. Dzięki firmie FIRST DATA (właścicielowi firmy POLCARD) na naszej stronie internetowej zamieścimy odpowiedni formularz, za pośrednictwem którego możesz bezpośrednio wpłacić pieniądze na nasze konto. Możesz to zrobić również telefonicznie - telefon (22) 547-44-44 * Udział w Licytacji Najbardziej Hojnych Darczyńców (Złote Serduszka i Złote Karty Telefoniczne) - telefon (22) 622-20-20lub strona http://licytacja.wosp.org.pl * SMS pod numer 75 565 (koszt wysłania SMS 6,15 zł) * Zapal piksel w akcji E-SERCE WOŚP- www.e-serce.wosp.org.pl * Zadzwoń na Linię TP- 0 704 407 401 (koszt połączenia: 5 zł)

Gość ona czyli ja 24
Dzieki. 6,15, no to faktycznie drogo, szkoda, ze nie ma roznych nr z roznymi cenami smsa.