Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirkaslirka

ciaza z wpadki w wieku 21 lat, co sadzicie...

Polecane posty

Gość no oko widać
Greys chodzi mi o to, że tą ostatnią ciążą cieszysz się najbardziej bo masz juz coś czego nie miałaś wczesniej w wieku 20 lat. Skonczonych studiów, firmy czyli stabilizacji finansowej, ciąża byłam planowana mogłaś się do niej przygotować. Nie byłoby łatwiej gdyby to była Twoja pierwsza ciąża? Fakt dałaś radę bo musiałaś ale jakim kosztem. ps. a jak siostra?

nie byłoby bo zyski z posiadania dzieci i doswiadczeń przez te lata to coś wiecej niż to z czego zrezygnowalam, druga ciaza tez była planowana a wcale łatwiej nie było, zawsze jest plus i minus przy kazdej decyzji siostra, dziekuję, że pytasz, niestety straciła, a przeciez ma wszystko, bo 39 lat, pozycje w pracy, finanse, dom, i co? i okazuje się, że nic co mozna kupić szczescia jej nie da

Gość mirkaslirka
to znowu ja. Nie raza mnie komentarze ze koniec z pasjami itd bo wlasnie niedawno bedac w ciazy zdalam np egzamin na prawo jazdy, choc balam sie jak to bedzie,i chce dalej sie realizowac tylko ze wiem ze bedzie ciezko, zdaje sobie sprawe ze dziecko to nie tylko ,,dar" , to raczej ,,drogi dar" na dlugie lata i tak jak piszecie odpowiedzialnosc- wiadome.

Gość mirkaslirka
nawiasem mowiac 2 miesiace po terminie porodu bede miec juz 22 lata, ale jednak ciagle w obrebie mlodego wieku hehe:P

Masz 21 lat i pytasz co sadzimy jakbys miala 5!!!!!!!!! nie jestes juz dzieckiem tylko DOROSLĄ OSOBĄ przynajmniej wedlug dowodu bo wedlug myslenia to nie..kolejna rozpuszczona gowniara ktora wpadla i teraz lamentuje "co ja zrobie jestem taka mloda". NIE JESTES DZIECKIEM WIEC NIEKOGO NIE POWINNO DZIWIWC ZE JESTES W CIAZY! A TO ZE PYTASZ O TAKIE RZEZCZY NIEZNAJOMYCH SWIADCZY TYLKO O POZIOMIE TWOJEJ INTELIGENCJI..

Gość luuuuuzzzzzzzik
MYślę że to dobrze że wcześniej, odchowasz i bedzie z głowy :) Ja mam późne dosyć dziecko i żałuję że zwlekałam. Ciężko się przestawić na życie z małym człowiekiem jak się już długo żyło tylko z mężem\chłopakiem .

ja urodzilam w wieku 20 lat, dziecko nie z wpadki ale tez nie w pelni planowane. Na zasadzie-"jak bedzie to bedzie". Nie bylo tez parcia, ze MUSI byc TERAZ I JUZ! Moja niunia ma 2 miesiace i jestem szczesliwa:)

Gość gość
Witam:-)myślę że to jest Twoja i Twojego partnera indywidualna sprawa bo tak naprawdę nie wiemy jak Ty przyjęłaś to że, zostaniesz mamą, my możemy wyrazić swoje zdanie ale jestem pewna że Ty masz swoje.Ja tez mam 21 lat i jestem w 3 miesiącu ciąży od 2 lat jestem mężatką ale niestety mam za sobą przykre chwile bo już byłam 2 razy w ciąży i niestety poroniłam ale nawet wtedy kiedy byłam pierwszy raz w ciąży a miałam wtedy 19 lat nie zastanawiałam nad tym po prostu cieszyłam się więc myślę że to co Ty sądzisz jest najważniejsze, jeszcze dodam że to że ciąża jest z wpadki to nic takiego znam wiele par które jak to się mówi wpadły a mimo to żyją normalnie i kochają siebie nawzajem i to dzieciątko które poczęli jakby było planowane.

Gość gość
temat sprzed roku jest:D