Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Nie chcialbym wam psuc humoru,ale porownajcie ta kobiete ze soba

Polecane posty

Gość obrazil mnie wieloryb
chcesz mnie rozsmieszyc?

Nasza misska i niedoszła miss world całkiem ładna:) Ale nie mam w związku z jej widokiem żadnych kompleksów dotyczących własnego wyglądu. Za to ty autorze najwidoczniej masz takowe, że zamieszczasz tego typu tematy ;) PS. oglądając wywiady z "Rosie" nie odniosłam wrażenie jakoby miała inteligencję wysokich lotów 💤

Gość SNap
Skonczyla bardzo trudne studia - filologie angielska, ktora potrafila polaczyc z ciezka pracą

Gość SNap
to jestem ja, po operacji zmiany płci, chciałem się tylko dowartościować

Gość ła ha hha ha
bardzo tudne studia - filologia angielska haha hah musze przyznać poczucie humoru to masz nietuzinkowe

jakbym się odjebała to bym wyglądała jeszcze lepiej niż ona, ale po jaki huj, wystarcząą mi dziś 3 lampki wina i czuję się nieźle.,..

Gość tak tak tak jasne
Po 1 ubrana jest strasznie... Po 2. Jestem zdecydowanie lepsza ;) Po 3. Z Twarzy przypomina nawiedzoną gosposie, może to tylko taka mina, ale nie jest dobrze na tym foto ;) Po 4. Jesli ona jest wspaniała to proszę zebrać ofiary by wybudować mi miejsce kultu ;)

Gość Oh la la la la
Autorze tematu, mocno poprawiłeś mi nastrój :D jeśli dla ciebie ona jest wzorem, czy też kobieta bliska ideału, to ja przy niej jestem aniołkiem axe :D

Gość SNap
Mam na imię Arek.Teraz jestem Arkadia.Jestem teraz kobietą i szukam miłości.To moje zdjęcie jakieś dwa miesiące po operacji wykonane w listopadzie tego roku.Prawda ze jestem piękna?Prawda,prawda.