Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkaaaaaa

Do kobiet, które mają orgazm!!!

Polecane posty

Gość anetkaaaaaa

Czy miałyście kiedykolwiek problemy ze szczytowaniem? Tzn czy "wyuczyłyście" się go czy on zawsze był? zastanawiam się, czy fakt, że nigdy nie miałam go z partnerem jest efektem tego, że wiele lat się masturbowałam, i w ten własnie sposób zawsze szczytowałam.. to to się kiedyś zmienii? :(

Gość anetkaaaaaa
Nie ma kobiet z orgazmem? :P

Gość lu ne
wszystkie udajemy:)

Gość Gggnjbsecu
Śmiem twierdzić , ze człowiek uczy sie sexu całe zycie . Ja mam jednego seksualnego partnera od lat , więc nauczyliśmy sie jak sie ruszac żebym miała orgazm i to nie jeden . Bywa , ze mam i 6 pod rząd , ale to zalezy tez od cyklu hormonalnego. Nie martw sie przez pierwsze 4 lata nie miałam wcale i tez sie denerowalam . Przyszło z wiekiem i doświadczenie, Podejrzewam , ze z kolejnym partnerem , rownież najpierw musielibyśmy sie dotrzeć .

Gość ludzie o brązowych oczach
6 pod rząd? matko, chciałabym choć jeden

Gość Ggggbvubhbgv
Tak mam 6 pod rząd , ale tak jak napisałam , duzo zalezy w jakim momencie cyklu jestem . Poza tym zmieniło sie to z wiekiem, doświadczeniem . Mam 30 lat i duzo większy apetyt na seks niż 10 lat temu .

Gość anetkaaaaaa
Przestałam się masturbować, zeby mój organizm "zapomniał" o tym nawyku. Wierzę, że rzeczywiście potrzeba czasu, narazie na palcach jednej ręki policzę ile seksów z parnterem było, ogólnie jest mi dobrze, ale nie ma opcji żebym doszła, i bardzo mnie to wkurza :(

niech Cie piesci jakims mini wibratorkiem w lechtaczke w trakcie seksu :) polecam :) nawet moze byc nakladka wibrujaca dureksa ale w palcu trzymana. Lepiej dziala :)

Gość kcszm
ja to się zastanawiam jak to jest nie mieć orgazmu?nie miałam z tym nigdy problemu a tez masturbowałam się wcześniej wiele lat

Gość anetkaaaaaa
Po prostu kochasz sie z facetem i mozesz godzinami, i uczucie szczytowania po prostu nie przychodzi ;/