Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakunamatatatata

związek bez seksu

Polecane posty

Gość hakunamatatatata

Co myślicie o 4,5 letnim związku bez seksu? Dziewczyna 19 lat, chłopak 20. Dziwne czy nie?

Gość Bożenka bez domu :(
w tym wieku nie dziwny

Gość zależy w jakim jest stanie
nie

Gość lu ne
zboczeni jacyś

Gość suka21
strasznie dziwne... a obciagasz mu chociarz?

Gość hakunamatatatata
bo nie chcą być rodzicami

Tak a my zyjemy w średniowieczu i jak się nie chce dzieci to się nie uprawia seksu, a zabezpieczeń przed ciążą jeszcze nie wymyślono, hakunamatatatata -,-

do maanam: jakaś popierdolona jesteś. seks w tym wieku?nie łaska trochę poczekać? seks wiąże się z konsekwencjami- a co będzie, jeśli dzieciaki wpadną?

Ty będziesz się cieszyć :D nie możesz ręczyć za to, co zrobi chłopak :)

zależy w jakim jest stanie - Nie jestem, to raczej z Toba jest coś nie tak skoro wyzywasz ludzi na forach... Ale do rzeczy.. To kiedy mają uprawiać seks ? jak będą po 50-siątce??

mogą uprawiać seks, kiedy są dojrzali i odpowiedzialni... bardzo przepraszam, ale 19-tka nie jest ani dojrzała ani odpowiedzialna :O na seks jest pora i miejsce :O

z kad mozesz wiedziec czy 19 jest dojrzala czy nie ? to ze ty nie bylas / es nie znaczy ze oni nie sa .... 12 latki to rbia a wydaje mi sie ze 19 lat to troche wiecej .... i o czyms swiadczy skoro jestes pelnoletni ....

Ja akurat mam 19 lat i uprawiam seks od roku. Jakoś w ciązy nie jestem , bo jestem akurat odpowiedzialna i umiem się zabezpieczyć. Jak Ty nie umiesz, a z tego co piszesz wnioskuję, że jesteś starsza to bardzo współczuję:)

19 - latka moze być na tyle dojrzała zeby się zabezpieczyc. Dlaczego mieliby sie nie kochać. Ja miałam 19 jak zaczęłam i żal mi że tak późno. Nie ma nic lepszego niż seks z kochana osoba

graffitgirl : Ale ona zna wszystkie 19 latki na świecie i ma pewność, że żadna z nich jest niedojrzała.. Ale taka właśnie jak ona była w wieku 19-stu lat.

dokladnie :) uprawiac seks y pryypadkowym gosciem to roynica ale haloo oni sa dlugo ye soba kochaja sie !

Martwie się razcej o 13-14-15-16 latki uprawiające seks jak zabawę a nie o dorosłych ludzi 🖐️ Zreszta dlaczego to miałoby zależeć od wieku (kiedy mówimuy o dorosłych ludziach)????? Połowa małżeństw nie powinna sie kochac bo ich nie stać na dzieci :) :) Ale HELLO (!) jest antykoncepcja!

dokladnie .... sloneczka i wogole ... MASAKRA ... to co sie dzieje .... ja mam 20 lat ... a jak mialam 13 14 15 to nie myslalam o seksie

A co do pytania Autorki. sama musisz sobie odpowiedzieć: dlaczego. Nie wiemy jaki to jest powód. Dla mnie nie byłoby to normalne. Mam duże libido, mój mąż też. Seks jest waznym elementem naszego zycia. Skoro on nie nie daży do seksu może ma niewielki popęd a to duuuuuuuuzy problem jezeli ty polubisz seks.

Gość hakunamatatatata
Tylko po co to robic jak nie ma 100% antykoncepcji?

jak dla mnie to żaden związek tylko farbowana przyjaźń. no bo sorry, dorośli ludzie którzy są ze sobą i nie robią nic poza przysłowiowe trzymanie za kolanko? co to za związek? powiedzmy sobie szczerze, dorośli ludzie którzy ze sobą są sypiają ze sobą.

Gość luluuka
jak to żal że tak późno ? a co myślisz ,ze nie doruchasz się przez resztę życia ?