Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

CO MI JEST ?

Polecane posty

Często boli mnie serce oraz kuje no mniej więcej na środku klatki piersiowej.. tak w okolicy mostka może ...również miewam częste bóle z tyłu głowy i szumienie ( wiecie o co chodzi ) w uszach .. tzn takie pii :D nie no ale to wiem ,ze od ciśnienia.. tzn , że za wysokie.. wiem wiem.. do lekarza się wybrac najlepiej , bo od tego są , ale powiedzcie mi czy to coś groźnego?? jestem młoda.. mam 18 lat .. i czym to może być spowodowane.. ?? a :D i nie mam nadwagi :D od razu mówie :D z góry dzięki ..

Gość lekarz pierwszego razu
jesteś w ciąży albo masz hiv

co do serca - są to typowe objawy braku magnezu w organizmie. Co do boli glowy - powodow moze byc wiele... wlasnie np skoki cisnienia, ale i powazniejsze np borelioza

Gość inwestuj w ziemię
i poszukaj kwatery 2x1m :D

Gość futrzanka165
Idź do lekarza, zrobią ci ekg. Ja tak miałam w wieku 17 lat chyba, okazało się że mam wrodzoną wadę serca.

aha.. a ta borelioza to bardzo poważne?? no się nie dziwie , jeśli chodzi o niedobór czegokolwiek nawet , bo mało co witamin ( w tym warzyw , owoców ) no powiem , ze nawet wcale..

a przy takich objawach np rozpoczęcie jakiejś diety bardzo jest niewskazane?? bo chciałabym zrzucić 3,4 kg ... ale z drugiej strony nie chcę nic pogorszyć .. z góry dzięki ..