Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gadały między sobą cienie

Nigdy nie będę miała chłopaka, ponieważ nie umiem

Polecane posty

zwrócić na siebie uwagi. Nie umiem kokietować, być zalotna, nie lubię się "starać", bo ilekroć próbuję działać, to przez swoją nieśmiałość i brak doświadczenia wychodzę na idiotkę. Mam bzika na punkcie tego, żeby nikomu się nie narzucać i wstydzę się pokazywać, że jestem zainteresowana.

Gość suuspeprfr
to jest ok nie zmieniaj sie !!

Też tak mam, w przypadku kobiet to nie jest tak źle. Ale gdybyś była facetem to była byś na przegranej pozycji.

Dodam, że moja przyjaciółka ma podobnie. Jesteśmy spokojnymi, ułożonymi dziewczynami, mamy swoje plany i pasje, brzydkie też raczej nie jesteśmy, a mimo to nikt jakoś o nas nie walczy. Nadajemy się tylko na męskie przyjaciółki, bo nie umiemy uwodzić ani nic z tych rzeczy. Bo kiedy już próbowałam coś w tym kierunku zmienić, to zawsze czułam się głupio, tak jakbym nie była sobą.

Kiedy podoba mi się jakiś facet, zupełnie nie wiem, jak się zachowywać, gdy jest obecny w pobliżu. Najczęściej udaję obojętną i nie dążę do kontaktu, w strachu, że odkryje powód mojego zakłopotania, a wtedy to już w ogóle będę się głupio czuła. Wstydzę się komuś podobać, a już tym bardziej, jeśli ta osoba wie, że i ja to odwzajemniam. Jestem tak nieśmiała, że to aż idiotyczne...

Gość nieznosnaaleoschla
Jakbym czytala o sobie.

Gość Arkady89
Skąd u was ta wstydliwość drogie panie?

Gość aklohohlik
A ja myślałem że wy jesteście zawsze zajęte jak się tak zachowujecie. Czyli sytuacja patowa.

Gość adasdas445
A skąd jesteście? Bo ja też jestem nieśmiały i mam problemy ze znalezieniem dziewczyny, a tak może byśmy się poznali:)

Ja już mam kogoś na oku, ale za każdym razem gubi mnie nieśmiałość i nawet "cześć" ledwo przechodzi mi przez gardło...

Gość nieznosnaaleoschla
Ja nie wiem nawet czy to niesmialosc, to taka wewnetrzna blokada, moze ktos wie jak sie odblokowac?