Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z zasadami on

Nie toleruje dziewczyn kóore stracily dziewictwo przed maturą

Polecane posty

Gość z zasadami on

Nie szanuje dziewczyn które zrobily to przed maturą i po znajomości trwającej krócej niż pół roku,no może 19 lat na upartego ujdzie ale poniżej to już patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera. liceliastka to jeszcze dziecko, zeszmaciła sie . Jakbym uslyszal ze stracila dziewctwo na 18stke to bym jej wygarnąl - i olał... szmaty pieprzone ,dają byle komu a potem ryk na forum - czy on mnie kocha? NIE KOCHA ! gadal tak bo chcial ci wsadzic i tyle ,kiedy sie tego nauczycie

Gość z zasadami on
a w dzisiejszych czasach to moze tylko z 5% takich:O

Gość zam zam
ja zdawałam maturę w wieku 18 lat bo jestem z 21 grudnia. a dziewictwo straciłam miesiąc po maturze (czerwiec 2010) z chłopakiem z którym jestem w trzyletnim związku (teraz mam 20, rocznikowo 21) i to, że straciłam dziewictwo przed 19 to od razu znaczy, że jestem puszczalska albo dziwka?

Gość czymamy za ciebie kciuki
czyją maturą? :classic_cool:

Gość zam zam
Gagita dobre pytanie :D ++++++++++++ :)

Gość z zasadami on
wqzniejszy jest przedział wiekowy niż sama matura

No to jestem w tych 5% ;-) Pierwszy raz kilka tygodni po maturze, po 7-miu miesiącach bycia ze sobą. Miałam 19 lat :-) Jesteśmy ze sobą nadal i mamy rocznego synka. Ale nie neguję dziewczyn które decydują się na seks wcześniej. Ich sprawa. Najważniejsze żeby zrobic to z miłości a nie po to by miec to za sobą. Swoją drogą na forum panuje jakiś kult dziewictwa a w realnym życiu 18-to letnia dziewica nierzadko jest obiektem drwin :-(

Gość twoja mmm
Jeśli dziewczyna straciła dziewictwo w wieku 17 lat to uważasz ją za przegraną? jesteś dziwakiem Co by było gdybyś mieszkał w Indiach gdzie dziewczyny tracą dziewictwo w wieku 14 lat?

Gość lajla90
Ja stracilam dziewictwo jeszcze zanim poszłam do liceum i jestesmy razem prawie sześć lat, napewno chciał tylko włozyc...

Gość Zieciunio28
Ja zrobiłem to z moją teściową jak moja żonka wyjechała na urlop . To bylo przezycie !!! najpierw mi @@@nęła a potem jej włożyłem ...! Chyba dawno nikt jej nie ru....... bo tak piszczała, że szook !!!! po 10 minutach walenia, wyssała spe.. z ku... i oblizała jaja !!!!!!!!!!!!! następnie tym razem włożyłem jej w pipee ! TAK SIE DARŁA ZE CHYBA SĄSIEDZI SŁYSZELI ! robiłem jej dobrze przez chyba około 7 minut ! a potem spuściłem sie napoczątku w ci..... a potem wejęłem go i na cy.... ona zlizała to ze siebie i kazała mie jeszcze dac spe... ale do jej buzi !! mówie wam tym razem miałem bardzo obfity wytrysk NIGDY TAKIEGO Z ŻONĄ NIE MIAŁEM !!! potem mi @@@neła ... poszlismy sie razem kąpac a ona go cały czas piesciła a potem wytrysnąłem w wannie ... ona nie wytrzymała i postanowiła mi go @@@ną po chwili mi tak go wylizała ze sama miała orgazm .. potem prosiła abym jej włożył wiec to zrobiłem ale nagle zadzwoniła do mnie żona i powiedziała ze juz przyjechała to był szoook ! ubrałem sie i poszedłem do domu ... od dzisiaj nie chce mi sie uprawiac tego z zoną !A tutaj zdjęcia z tej niesamowitej nocy.. Najlepsze są te na fotelu gdy teściowa śpi http://szort.pl/Tesciowa

Gość Lambadaqqq
ja stracilam dziewictwo w wieku 17 lat z moim obecnym męzem:) ale nawet jakby moje zycie inaczej sie potoczyło i nie zostalibysmy malzenstwem to za przeproszeniem w dupie bym miała co mysli o mnie jakis frustrat zakladajacy ciagle ten sam temat z uporem maniaka. Nie znudziło ci sie jeszcze?

Gość z zasadami on
dobranoc