Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksvvvvv

przylapalem rodzicow ; l

Polecane posty

Gość wójekstaryhuejk
mały pedofilek rośnie starych podgląda i wcina że wodę chce

Gość styczniowy przyjaciel
Jesteś idiotą, jak tak można napisać. Zastanów się 10 razy za czym napiszesz takie słowa. Poczytaj sobie kto to jest pedofil??

Gość ksvvvvv
Do wujekstarychujek : widze że pseudonim całkiemdo cb pasuje, zjeżdżać każdy głupi umie a ty najwaryźniej jestes wyjątkowym debilem że zdecydowałes sie aby wystawić taki komentarz, z resztą musze ci pogratulować za dobranie nicku idealnie do ciebie pasuje wieśniaku.....

Gość luis de santhiago
do wujekstaryhuejk : Wal sie na ruj głupia palo, czasami zastanawiam sie po co takue niedorozwoje wchodzą na forum...

Gość Edmundo
pierdłem se z wrażenia aż córkę obudziłem mam z nią o tym porozmawiać?

Gość ksvvvvv
Do edmundo dobrze że sie nie zesrałeś..... zwalaj z forum i lepiej już nic nie pisz

Gość luis de santhiago
To może ja jednak ukoję swe nerwy i wykonam tantryczne walenie konia lewą ręką z finałowym szczałem w oko...

Gość al kapone
nie wiem skąd sie biorą ludzie tacy jak wujekstaryhuejk albo edmundo, zwykli wieśniacy którzy nawet sie wyslowić nie umieją, może nie znam dokładnie języka polskiego z racji tego że pochodze z włoch jak już wcześniej pisałem ale umiem rozróżnić debili od narmalnych ludzi, nawet 13 latek o wiele przewyższa was inteligęcją...

Gość Gumowy Joe
Trzeba było powiedzieć ojcu, ze jest tak ciemno, ze chuja widac! :-)

Gość Edmundo
Ale agresywni tu siedzą uuuaaaa

Gość bardzo znudzony mąż
ksvvvvv, ktoś ci wodę z mózgu zrobił z tym grzechem. Według teorii Kościoła grzechem jest seks pozamałżeński, czyli bez ślubu. Po ślubie seks jest bardzo ważny i OBOWIĄZKOWY. Notoryczna odmowa seksu jest wystarczającym powodem do unieważnienia ślubu kościelnego. Jak sądzę twoi rodzice mają ślub, więc mają obowiązek uprawiać miłość także tę cielesną. I powiem ci, że w wiekszosci domów, a w szczególności na tradycjonalistycznej polskiej wsi nikt się nie przejmuje, że są dzieci tylko bara bara. Od tego jest noc. I nie wierz al kapone. Bo we włoszech, szczególnie południowych seks jest uprawiany także w dzień. Jednak w dzień jest to załatwiane w ten sposób, że dzieci dostają polecenie wyjścia na dwór i nie mogą wrócićdo domu, zanim tatuś nie wyjdzie. Oczywiście, wszyscy wiedzą co sięwtedy dzieje w domu, ale każdy udaje, że nie wie. A w nocy dzieci śpią, więc rodzice mogąrobić co chcą, a jak się dziecko obudzi to jest wina dziecka i ma udać, że śpi dalej.

Gość luis de santhiago
Do luis de santhiago : nie podszywaj sie cwelu...

Gość do kswwv
znudzony mąż dobrze radzi, nie słuchaj nawiedzonych, rozmodlonych oszołomów, frustratów co wypisują brednie o grzechu. To na czym, jak piszesz, przyłapałeś rodziców to zupełnie normalna a nawet oczywista rzecz

Gość Edmundo
Tak to w życiu jest są dwie najgorsze chwile dotyczące seksu. Kiedy dowiadujesz się że robią to twoi rodzice, i kiedy dowiadujesz się że robią to twoje dzieci.

Gość ksvvvvv
skończcie juz z tyn grzechem, napisałem już że sam w to nie wierze....wierzenia

Gość al kapone
do bardzo znudzony mąż : dwie sprawy : 1. po czym człowieku świadczysz że rodzice wywalali dzieci na dwór po to aby uprawiać seks i to jeszcze podkreślileś że zwłaszcza w południowych... w pewnym sensie ale nie dokońca jest tak jak mówisz.... co so tematu czy seks jest grzechem czy nie to osobiście uznaje że nie jest grzechem...

Gość tentrax. .
to gdzie ty sie patrzysz ?, od teraz nie waż sie po godzinie 12 wchodzić do sypialni swoich rodziców jasne ?

Gość ksvvvvv
Do tentrax : nie pomyliło ci sie coś ? Myślisz że ty mi będziesz wyznaczał godziny kiedy będę wchodził do sypialni rodziców ? to źle myślisz...

Gość Puma biegnie oł je szybko
temat zamknięty a zaś na nowo siee rozwija, a wam sie nudzić musi ; )...