Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam zaraz ocipieje :(

Pomocy! bol zeba!

Polecane posty

Gość proponuję zamiast siedzieć
na kafe poszukać w swoim mieście gabinetu stomatologicznego czynnego 24h i udać się jak najszybciej. Przy wyżynających się 8 potrafią pomóc, aplikują specjalny preparat w dziąsło :)

Gość włoszzzkaa
matronee ale wez pod uwage ze jak sie wyżyna 8ka to tez ból nieziemski nawet moze byc szczękoscisk jakbys wylądowla na tym pogotowiu to jeszcze antyb mogli by wypisac Klindamycyne

czarna,podkarpackie

nie mam dojazdu, w ogole do sasiadow mam chyba 1 km, nie mam samochodu ani rodzicow w domu, ani kasy :(

wodka naprawde pomogla, chyba szybko wskocze do lozka i zapadne w sen. dziekuje wam bardzo za wszystkie rady, chce mi sie plakac ze szczescia! jutro bezwzglednie ide do dentysty :)

Gość gość
ja jak poczuje bol zeba to umawiam sie od razu do dentysty, a nie lekcewaze... polecam gabinet www.bettersmile.pl ;)

Gość gość
Tak jak Ci wcześniej poradzono, idź do dentysty. Tabletki pomogą Ci tylko na chwile. Ja byłam niedawno w www.rojekdental.pl w Olsztynie i mają świetną obsługę, więc jeśli jesteś z tego miasta to możesz zajrzeć.

Gość gość
Eh miałam niedawno tak samo, niestety tutaj nic nie pomoże i trzeba isc go wyleczyc. Jeśli jestes z Gliwic to mogę polecic Ci dobry gabinet http://www.hercka.pl/.

Gość karol8778
Oczywiscie wizyta u dentysty może być nieunikniona. Na uciążliwy ból polecam kupić Gardan https://adamed.expert/product/gardan/. To bardzo silny lek przeciwbólowy dostępny bez recepty. Mi pomaga na wszelkie bóle.