Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zundapp

księżniczka

Polecane posty

Gość zundapp

Pytanko do kobiet..chodzi o waszą inną ( żeby nie powiedzieć czegoś dziwnego) mentalność :) Jak odróżnić laskę - "twierdzę trudną do zdobycia" od tej "nie do zdobycia"? Mam tu taką delikwentkę co mnie kołuje, raz że nie jestem w jej typie, potem "ok,spotkajmy się", potem milczy..kiedys pisałem jej, że poluję z ukrycia :) i takie tam pierdy. Może za bardzo wzięła sobie do serca moje polowanie i chce bym sobie popolował :)? A może zwyczajnie ma mnie w d. Nie żebym miał jakieś nie wiadomo jakie parcie, ale intryguje mnie. Dla mnie łatwiej by było, gdyby powiedziała sp...j , swój język bardziej rozumiem :).

Gość markizz
olej dziada niech za nauke sie dziwex wezmie

pytanie było do kobiet, ale skoro się nawinąłeś pewnie wiesz co mówisz

też myślę, że to nawet nie coś nie teges z nią, a raczej zlewka

Gość jako kobieta powiem
że trudno to ocenić! Może weź ją na przetrzymanie. Jest opcja, że ta dziewczyna to typ, który lubi gonić króliczka i niebardzo reaguje jak ktoś za nią biega, oczywiście ze sporadycznymi przypadkami, kiedy to przypomina sobie, że chciałaby się z Tobą spotkać :)

ja myślałem, że ona za króliczka robi i że lubi, gdy za nią się goni

Nie jestem typem samoumartwiacza, a raczej zdrowego, konkretnego podejścia do sprawy. Gonitwy są fajne, gdy laska gubi majtki i wraca do mnie po nie :), a nie ze jej w zębach przyniosę.

Gość jako kobieta powiem
mam koleżanki, które wolą zdobywać, niż być zdobywane. Z przerwami kiedy to pozwalaja facetowi się do siebie troszkę zbliżyć, ale tylko po to, żeby za chwile znów uciekać. Po prostu muszą się czuć niepewnie. Nie mogą mieć 100% gwarancji, ze facet jest nimi zainteresowany nawet gdyby ten wyznał im miłość. Jak facet wysyła smsy regularnie i dzwoni, zaprasza na kawę, to mówią, że mają go dosyć, że natrętny, ale jak ten sam facet odpuści trochę i np. 2-3 dni się nie odezwie, to już całe chodzą, bo przecież mógłby się w końcu odezwać i wtedz same prowokuj kontakt. Mam nadzieję, że nieco nakreśliłam :)

to ta moja dulcynea dłużej milczy...znaczy abo się już rozleciała, albo ma zwisa:)

Gość raczej ma zwisa
stestuj ją , nie odzywaj się z tydzień, jak sama nie zagai to znaczy ,że zlewa

w wyjątkowe upory nie wierzę, gdy chodzi o amory, więc poczekam jeszcze trochę, zobaczę jakie będzie/i czy w ogóle parcie

Gość jako kobieta powiem
też uważam, że powinieneś ją przetestować. Zamilknij na trochę, jak się sama odezwie to odpisz np. z 2-godzinnym opóźnieniem, itp. Po prostu przyjmij jej reguły gry tylko odwróć role ;)

Gość Oh la la la la
Ja czasami tak robię, z różnych powodów. Jako księżniczka nigdy nie zniżyłabym się do prowokowania kontaktu gdyby facet się nie odezwał. Jak cię to męczy, odpuśc. Nawet jeśli cię kocha - a to typ, który musi mieć pewność, że jest kochana, nim zaufa - i tak się nie zmieni. Daj jej pewność, przejdz okres próbny (czy jej nie oszukujesz) a będziesz miał raj na ziemi. Ostrzegam - jeśli ją zranisz, będzie zdolna do wszystkiego.

Najgorsze jest to, że zdarzało mi się spotykać podobne typem urody laski i takie na mnie działały, ale ich system jest na tyle zrąbany, że mnie zniechęcają...takie ciepło/zimno

Właśnie ja troche cwaniakuję i nawet gdybym chciał być szczery, bo taki jestem, to wychodzi jak bym nie był i widziałem reakcję niezbyt

Gość raczej ma zwisa
na siłę nic nie zdziałasz, jeszcze możesz kombinować i podbic do jej przyjaciólki , ale gorzej jak przyjaciólka się zakocha.

Czaję, że to laska delikatna, ale niezależna...taka księżniczka właśnie. Co próbuję być delikatny, to k..wydaję się sobie nienormalny...takie czary mary dla księżniczki

Gość raczej ma zwisa
a jesteś normalnie delikatny ? Może lepiej być sobą ? Powiem ci tak, jak mi facet nie pasuje, od razu mówię,z reguły mi nie wierzą i kończy sie na ostro.Myślą ,że to taka gierka.Ale wiem ,że jak ma zaiskrzyć ,to od początku obie strony to łapią.Czyli patrz jak wyżej.Test tygodniowy.

Gość minka...:)
po prostu bądź szczery i zapytaj wprost.Jesli ci na niej zalezy to jej to powiedz,po co te podchody:) jesli powie"nie" to nie,wtedy szukaj innej:)

No właśnie uzewnętrzniłem się z 2 dni temu z wielkim bólem w e-mailu :), ale widzę, że nie czytała (dostaję zawsze info zwrotne..systemowe). Drażnią mnie takie czary mary, ale pomyślałem ch.., niech wie:) Życie mnie nauczyło, by za bardzo się nie otwierać.

Co do mojej delikatności..kiedyś byłem, teraz nie bałdzo:)..znaczy wiem, że potrafię

Gość minka...:)
e-mail to nie to samo co powiedziec prosto w oczy:) Moze ktos ja kiedys zranił i dlatego tak sie zachowuje(mówie z własnego doswiadczenia) poniewaz boi się zaangazować,moze potrzebuje więcej czasu,nie jest pewna...

Gość raczej ma zwisa
nic nie tracisz , ale jak macie po 17 lat to nie przeginaj z wywnętrzaniem.Myślę , że jak napisałeś już co i jak, to jedynie możesz czekać teraz na jej ruch.Zakochanie jest przerąbane.

Jednoznacznej odpowiedzi nie oczekiwałem, ponieważ i reakcji facetów nie kojarzyłbym, gdyby mnie jakaś laska zapytała. Każdy jest inny, więc moje pytanie o księżniczkę już na wstępie jets spalone.