Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość produktybezkarniezzerane

Co można "bezkarnie" jeść w dużych ilościach? :)

Polecane posty

Jak wyżej. Co zjeść, jeżeli ma się ochote popracować szczęką. Mam kilka pomysłów ale ostatnio się dowiedziałam strasznej prawdy o winogronach, więc prosze o pomoc. Są to rzeczy, które lubię jeść. WARZYWA - surowa marchew - kapusta pekińska, kapusta czerwona - kapusta kiszona - pomidory, ogórki, rzodzkiew - kalafior OWOCE - jabłka, gruszki - pomarańcze - grejpfruty (czerwone, te gorzkie) Jako ilość "dużo" rozumiem np. całego wielkiego ogórka, 2 pomidory, miska (mieści 600ml, nie wiem ile wagowo) kapusty z octem albo kapusty kiszonej, 5-6 marchewek... Chętnie warzywa przyprawiam octem jabłkowym :) Tak, marchew tez mogę maczać.

Gość Oh la la la la
Serio marchwi nie można? Moim zdaniem jakby loszka jadła samą marchewkę, to by schudła... Ja tak miałam :D. Ale nie wiem, czy bym dała radę pożreć ponad pół kilograma czegokolwiek, nie umiem sobie tego wyobrazić po prostu. Chyba, że to na cały dzień.

Jakie pół kilo, 3 kg na raz ;) A tak na serio miska wygląda na dużą i dużo jedzenia, ale też pewnie nie dałabym rady zjeść całej miski kapusty kiszonej (bo np. czerwone mieści się niewiele wbrew pozorom bo jest "luźna") na raz. Bardziej myślę o czymś, że jak jestem w domu to podchodzę i jem aż mi się znudzi jedzenie. Niestety podjadam, bo dużo siedze online pracując (także po nocach, np. odsypiam co drugi dzień ;/), więc popijam słodką herbatę, zjadam zupki chińskie i inne rzeczy. A tak wyczyszczę lodówkę i np. kapusty zrobię zapas na 2 tygodnie, bo się nie psuje szybko a sprzedają ją w paczkach. A ja lubię kwaśne :D

marchewka ma sporo weglowodanow tak jak i buraki czy kukurydza ale pol kg to fakt hehe

proponuje zrobic miske mieszanej salatki nie 1 produkt i dzien z glowy

no dobra, marchew wywalamy z jadłospisu ;) A może coś jeszcze jest? Najlepiej w formie surowej, bo jestem - niestety - przyzwyczajona do podchodze, biorę, zjadam, dlatego nie gotuję obiadów a jem mrożonki i proszki którym zawdzięczam swoją wagę. Podaję dużą ilość bo moja waga wymaga, abym sobie ładowała duże porcje, ale zjadam zwykle mniej niż połowę.

marchew surowa moz ebyc i sok z marchwii swiezy, jesynie marchew gotowana bo ona ma wysoki indeks odpada

Gość no dobrze ale
ale nie rozumiem PO CO jeść w dużych ilościach?!

a kto zje pol kilo marchwi surowej? łeee mozna zjesc 1 albo 2 i tyle a sa jeszcze inne warzywka i owoce :)

grejpfruty mozna zjesc ze wad wiecej tez sie nie da na dluzsza mete; ja jadlam po 2 na dzien duze i po tygodniu nie moglam zjesc juz nawet polowke z umiarem trzeba moja mam jadla przez 3 dni tylko grejpfruty i schudla3 kg ale teraz nie moze na nie patzrec

Gość białko mozna jesc w duzych
ilosciach.

Gość sdfghasdfghasdfghasdf
nie rozumiem o co chodzi jest taka super dieta co dziala ale ona jest wlasnie z miesem i pychotka i salatka na slodko ale trzeba ziola dodawac i dziala jak bez problemu i szybko http://www.youtube.com/watch?v=_7_lUjSr69A

Gość Winogrona
Co z nimi nie tak?

Gość ugotuj sobie zupe kapuscianą.
Gotujesz raz wielki gar z główki kapusty, 3 cebul, puszki pomidorów lub koncentratu i 2 papryk do tego woda i ewentualnie jedna kostka rosołowa. Potem mozesz tego pić do woli aż do wyrzygania.Można zmiksować.

Gość sa bardzo słodkie
winogrona mają dużo cukru

Gość Winogrona
Ale z drugiej strony ujedrniaja ciało ;-)

Gość ale wy głupoty piszecie
aż się czytać nie chce !!!schudłam 17 kg w 3 miesiące...bez ćwiczeń...jadłąm non stop owoce i warzywa...po prostu odstawiłam te paskudne chipsy,słodycze i napoje gazowane po których dupa tylko rośnie...także przestancie pisac głupoty ,że tyjecie po MARCHEWCE heheheh

Gość bo ty jadłas chipsy i słodycze
a ja nie jem chipsów, slodyczy, pieczywa, ziemniaków, makaronu wiec jak chce schudnać to jest mi ciężko i nawet owoce musze dobierać.

wiadome jest ,że nie zjesz 2 kg winogron czy bananów dziennie...najgorsze jest śmieciowe jedzenie ...smażone,,fast foody...niestety ale to wielka tragedia bo ''pompujemy'' się tym od małego ...siebie swoje dzieci ...

Gość a czemu nie zje?
ja potrafie na jeden raz zjeść kg mandarynek (to jest zaledwie 7 mandarynek wiec czy ja wiem czy tak dużo?) 2 kg bananów to 10 bananów więc spokojnie w ciągu dnia bym mogła zjeść 10 bananów i z 20 mandarynk i popić to wodą. Pewnie bym się czułą syta ale nie objedzona.

no jak TY zjadasz 2kg bananów dziennie to współczuje..nieźle masz żołądek rozepchany!!małpa chyba tyle nie zje:)

no jak ty 2kg bananów zjadasz to współczuje...jaki musiz mieć zołądek rozepchany i do tego jeszcze mandarynki...małpa 2 kg bananów nie zje:-) no ,ale ok każdy je co lubi i ile lubi...ale z umiarem

z ta małpą nie bierz sobie do serca...ja też jadłąm dużo warzyw i owoców,ale na przemian np.2 mandarynki ,1 banan ,2 jabłka ale przed wypijałam szklanke wody