Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość produktybezkarniezzerane

Co można "bezkarnie" jeść w dużych ilościach? :)

Polecane posty

Hej dziewczyny:) Wtrącę moje trzy grosze. Warzywa i owoce można jeść bezkarnie. Do tego kiełki, świeżo wyciskane soki lub szejki. Wiem co piszę bo od października przeszłam na dietę witariańską czyli surową. Od tego dnia czyli 27 października schudłam 8,5 kg. Oczywiście jestem też aktywna sportowo. Ale warzywka na pewno Was nie utuczą:)

Gość aqua aerobik
Zapraszamy na zajęcia Aqua Aerobiku oraz Naukę i Doskonalenie pływania dla dzieci i dorosłych. Zajęcia odbywają się w Poniedziałki, Środy i Piątki o 17.45 w Zabrzu na ul. Lompy 78 (Szkoła Podstawowa nr 16) Szczegóły na stronie Fitness Klubu Aqua Śląsk tel. 508-617-717

Gość no i 2 jabka 2 banany i 2 mand
arynki ci na cały dzien starczy? To ja faktycznie dużo jem bo dla mnie 6 owoców na cały dzień to jednak mało a nie dużo. 6 owoców to u mnie są dwa posiłki, a gdzie pozostałe 3?

Gość ale wy glupoty piszecie
jedzenie gotowane...warzywa...

Gość ale wy glupoty piszecie
sery,jogurty ..jest tego cała masa

Gość aaa to my sie nie zrozumialyśm
Bo ja myślałam ze tylko tymi 6 owocami żyjesz. To jakbym jadła normlanie to też bym do tego nie zjadła 2 kg bananów przecież ale ja mówie ze jakby jeść tylko owoce i nic więcej tylko owoce i woda to co to jest 2 kg bananów? to wtedy 10 bananów i 20 mandarynek na spokojnie zjem w ciagu dnia, jeszcze będąc aktywną ćwicząc, ruszając się, zajmując się malym dzieckiem biegającym w dzikim tempie ;) Wtedy to żadne obżarstwo dla mnie tylko normalna ilość.