Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

graffitgirl

niespodzianka dla faceta!!

Polecane posty

Gość partnerschipp
Myślę,że największą niespodzianka byłoby szczególnie w zwiazku z seksem gdybyś mu oznajmiła,że byłaś kiedyś facetem:):)Ale może poczekaj z tym do pierwszego kwietnia bo by trzeba go było na izbę przyjęc zawieść a tak szok będzie trwał krócej i nie będzie aż tak intensywny:)

syrop malinowy albo żurawinowy można pić z zimną wodą, ciepłą wodą, wodą gazowaną albo z herbatą

Gość Johann von Von
piczekson ty chyba dodajesz jeszcze do niego alkoholu.Lokale też już pomyliłeś.Co to ma wspólnego z niespodzianką dla faceta??:D:D

Gość partnerschipp
Mnie niczego nie brakuje.Doradzam zaś profesjonalnie.Chcesz albo nie chcesz Twoja sprawa:):):):)

o piwie nie wspomnialem aby nie wzbudzać podniet alkoholików, lokale niby czemu pomyliłem? dobrze by było dostać taki prezent od kobiety, zawsze można go wylać na jej ciało i np. zlizać? ;)

Gość Joanna Bright
grafitgirl kolejna nawiedzona co na miesiąc przed Walentynkami obmyśla jakby tu zrobić karnawał💤💤

Gość HMS..DRSS...Petard
Klasyczny obciąg z połykiem nie wchodzi w rachubę?

Gość partnerschipp
graffitgirl "dziwny"?A co w tym dziwnego?Niespodzianka to niespodzianka.Nie doprecyzowałaś tego jaka to ma być niespodzianka:)

Gość Suprajs maderfukaz
Walentynki Walentynki dla Chłopczyka i Dziewczynki.Wypierdolmy się na prezent-zamiast płaszcza będzie brezent.:classic_cool:

Gość Rollnick
Kup mu tarcze do klocków hamulcowych mu kup.:classic_cool:A się bydzie chop cieszył.Może Cie gdzie zabierze w podróż jakom.:classic_cool:

Gość Iskra Bogów
A cóż to za żałosne i durne popisy jak i beznadziejne odpowiedzi.Od razu widać że z was no-lajfy.:P Autorko.O jakiego typu niespodziance piszesz?Chcesz kupić mu jakiś upominek.Chce zaskoczyć go czymś w łóżku??Chcesz spędzić z nim w jakiś nieszablonowy sposób czas?Napisz!Coś się wymyśli.

Gość Iskra Bogów
Generalnie- kup mu kulki analne

Gość O radości :D
:D xD :D xD :D xD :D xD

Gość chlipus
Witam,jestesmy małzenstwem od 16 llat.ale sex hmm uwielbiamy go szalenie:.....mamy 2 dzieci i sex na luzie ciezka sprawa,,,,,ale tydzien temu wymyslilam pewein plan syn w szkole cora w przedszkolu ja na chorobowym.....zadzwonilam do niego(byl w pracy:)ze musi podjechac do domu bo leci z z pralki i nie wiem co zrobic :P przeyjechal po 20 min ..a w domu ja pachnaca,w szpileczkach i sexi ciuszku....był na maxa zaskoczony,,,dopiero po 2 godz wrocił do pracy:P.pozdrawiam:)

Gość Ząbick
zamów mu ruską dziwkę bez cellulitu (sprawdź) która zrobi twojemy facetowi facesitting

a może napisz coś więcej, co lubicie itp, bo dla jednego niespodzianką będzie pocałunek w czoło, a dla drugiego domina z pejczem będzie oklepana