Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosaleminki

saleminka

Polecane posty

Gość dosaleminki

jesteś starsznie wulgarną osobą aż sie czytać ciebie nie da bez odbioru

i dlaczego anonimowo piszesz :D pochwal się jaką głupotą palnęłaś albo durną niewiedzą to rozwiniemy temat :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dosaleminki
łohoho akurat do mnie nic nie napisałaś, ale ogarnij sie kobieto

Gość zgadzam sie z autorka
tematu, ale najgorsze jest to, ze takich "saleminek" na kafe jest mnostwo, co naprawde odrzuca coraz bardziej od tego forum :o I wlasnie dlatego ja zagladam tu sporadycznie i nigdy juz nie pisze pod czarnym nikiem, mimo, ze go mam. Wole inne fora, gdzie matki dyskutuja na poziomie nikogo nie obrazajac nawet w sytuacja, kiedy wcale sie ze soba nie zgadzaja.

Gość dosaleminki
ja mam czarny nick, ale opieprz dostanie na pomarańczowo

Wlasnie spadam, bo z wulgarnym i ordynarnymi dziewuchami nie dyskutuje. To nie moj poziom, a znizac sie nie lubie. I te twoje naciagane usmiechy w kazdym poscie...rzeczywiscie masz z czego sie cieszyc :o

a myslisz,ze ja tu na powaznie siedze,zobacz wszystkie tematy w ktorych sie udzieliłam :D to zobaczysz,ze tam gdzie mozna normalnie to pisze normalnie a jak widze durne mamy ktore sie pytaja jak rozszerzyc dziecku diete,czy co zrobic gdy spadlo na podloge to mnie wrecz smieszy z niewiedzy matek,ktore tylko po forach lataja i cos ogladaja,czytaja bzdury zamiast sie doczyc jak byc mamą :D ja siedze glownie na emama i dziecko,info.pl bo tam takich durnych pytan nie ma jak tu,bo sa kasowane beznadziejne pytania takie jak tu

Bo ona nie zna innych słów jak wyzwiska i przekleństwa.I robi tu z siebie nie wiadomo co.Chce pokazać jaka to ona mądra i w ogóle super.

macie problem idźcie do psychologa a nie piszcie do mnie :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D albo poczytajcie cos madrego,bo zaraz zalozycie temat co zrobic gdy dziecko nie chce spac o 24 haha

Kurcze, dlaczego na forum typu gazeta.pl nikt nie najezdza na matki, ze zadaja glupie pytania?? Czy to takie trudne zrozumiec, ze przy pierwszym dziecku czlowiek moze glupiec i zadac najbardziej banalne pytania, ktore przed ciaza wydawaly mu sie takie oczywiste?? Az nie wierze, ze matki nie sa w stanie zrozumiec w takich sytuacjach innych matek :o - to do ciebie saleminka. DLaczego tak trudno ci zrozumiec, ze sa osoby, ktore nie moga liczyc na pomoc nikogo i radza sie na forum?

Gość .P A U L I N A .
Bo forum gazeta jest moderowane i jak sie wyklucasz czy ubliżasz to dostaniesz bana i finito. Tam nie ma wypisywania pod kilkoma nickami naraz bo zeby załozyc nick trzeba podac maila - na jednego maila zalozysz jeden nick. Tam jest kulturalna rozmowa, doradzanie bez chamówy. A tu niestety mamuski wyladowuja swoja frustracje.

zgadzam sie z autorka ja tez mam jedno dziecko i też byłam świeżo upieczoną mamą ale wiedzialam i wiem wszystko jak narazie,a nie pytałam odrazu czy moje dziecko dobrze przybiera,czy nie za duze,czy za duzo nie je,ze płacze ciagle co zrobić,ze kolka,ile kup powinno robić 3miesieczne dziecko,4,5 itd a co to robociki i mają normę,albo ile musza meic drzemek...radzilam sobie z tym wszystkim sama,bo to banały.Tez jestem sama od pcozątku,facet pracuje od 6:30 do 17 i ze wszystkim jestem sama,nikogo sie nie radzilam i wiem a jesli zachodza takie w ciaże które "spuścił sie we mnie czy moge byc w ciaze" to niczemu sie nie dziwie

Paulina - wlasnie. Saleminka - nie mierz wszystkich swoja miarka. To tyle na ten temat.

oj macie problem to się douczajcie a nie zakladajcie kolejny "tępy" temat. pozdrawiam wszystkich :D

Gość dosaleminki
ty wiedziałaś, a inne mamy nie zrozum ta różnicę i nie oceniaj nikogo, bo ja widzisz, ciebie też ocenić można - negatywnie również na e mama nie ma takiej dyskusji jak tu i rzadko padają jakiekolwiek pytania, wiec kafe jest szybsza w działaniu i jak to mi napisałaś nie czytaj i tobie też radzę nie czytać "dyrnych" tematów czy i będziesz miaął spokojniejszy "łeb"

Gość dosaleminki
"durnych' miało być i bez czy

Gość .P A U L I N A .
saleminka jezeli dla ciebie to sa idiotyczne tematy to poprostu nie czytaj ich a tym bardziej nie wypowiadaj sie. Po co ubliżasz inny? zeby miec satysfakcje? zeby sie wyladowac? nie mozesz nic nie pisac jezeli wydaje ci sie to smieszne, beznadziejne, ze matki powinny wiedziec odrazu wszystko. Nie czytaj i lec dalej. Ale widzisz ty musisz cos wtracic, napisac oczywiscie chamskiego. Nie wytrzymasz prawda? i to wlasnie siwadczy o tobie, niestety nie za dobrze.

Gość dosaleminki
po to jest to forum, a jak ci nie pasuje to wypad

Gość .P A U L I N A .
saleminka no widzisz twoja odpowiedz wyzej juz swiadczy o wszystkim. Nie odpowidaj juz

ty mi nie radź lepiej tylko sie doszkol bys potem sie nie zaliła ze cie skrytykowałam :D masz chyba prawdziwy problem :D

co wypad? forum to forum-MAM PRAWO WYRAZIC OPINIE wiec jak ci nei pasuja moje odpowiedzi to raczej ty wyleć z tego forum

zamiast siedziec i pisac zajmij sie dzieckiem,bo zaraz zalozysz temat "dlaczego moje dziecko ciagle placze i marudzi" oj dzieci drążycie temat,a ja sobie z tego nic nie robie,nadal dobrze sie bawie

Mnie akurat nie urazilas, ale weszlam dzis na forum i widze pelno twoich wulgarnych postow, do tego ten temat...wiec postanowilam wyrazic swoje zdanie, bo nie znosze chamstwa.

Gość dosaleminki
ty masz PRAWO, a ktoś inny nie? ciekawa zależność myślisz, ze jesteś nieomylna i nie piszesz głupkowato? wszystko o czym piszesz jest głupkowate i niedojrzałe poczytaj siebie to zobaczysz!!!

Gość A powiedz mi
kto się teraz twoim dzieckiem zajmuje,co?