Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka111

ciaza bo juz niewiem... zaraz zwariuje

Polecane posty

Gość matka111

witam. od 4 miesięcy mam bardzo nieregularne cykle tzn. tak jakby wszystko mi się cofało. zawsze miałam 25 dnia miesiąca okres potem przesunęło mi się do 20 w następnym miesiącu 15 a teraz dostałam dzisiaj czyli 9. z tym ze od tygodnia mam dziwne dolegliwości : tzn mdłości ( zwłaszcza po mojej kochanej kawie :( ) bolesność piersi ogólne zmęczenie cały czas mi się chce spać zgaga pobolewa mnie podbrzusze i czasem plecy. miałam już jakieś przeczucie w tamtym miesiącu ze może ciąża bo tez miałam mdłości itd zrobiłam test ale był negatywny. wiec odpuściłam. ale teraz te wspomniane już objawy jakby się nasiliły. Dzisiaj dostałam okres ale brzuch mnie nie boli tak jak zawsze. może już sobie wkręcam to wszystko ale byłam już w ciąży miałam krwawienia przypominające okres i dopiero dowiedziałam się w 13 tyg ze jestem w ciąży co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem bo wtedy myślałam ze może to być max 4 tyg. wiem ze takich tematów było tysiące ale trochę się denerwuje raz ze pale papierosy pije dużo kawy i z kilka razy w tygodniu piłam piwo ale np. jedno w ciągu dnia czy wieczora a i jeszcze jedno co mnie zaniepokoiło i to właśnie to dało mi do myślenia co do ciąży : plamienia po stosunku pojawiło mi się tak 2 razy. nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. bo jeśli to nie ciąża ( poczekam kilka dni i znowu zrobię test) ale to może być jakaś choroba albo problemy z hormonami??? wiem ze jeśli coś nie będzie tak to muszę iść do gina ale chciałam się najpierw zapytać może któraś z kobiet na tym forum tez tak miała i mi doradzi co to może być.

Gość matka111
dobra koniec tematu myslalam ze sa tu kobiety majace jakies doswiadczenie anie umiejace tylko dawac komantarze ze jestem jakas idiotka ze pytam o takie rzeczy chcialam tylko zapytac ale widze z e nie mozna

stawiam na jakieś rozchwianie hormonalne więc idz do lekarza niech cię przebada a jeśli myślisz że ciąża to czemu testu nie zrobisz?

Gość matka111
a mam pytanie jaki test ma wieksza czulosc chodzi o nazwe

Matko święta Podejdź bliżej monitora, zrobię ci USG, zobaczymy... EJ BO NAPSIZA ZE JESTES CHAMSKA :D jak mnie co do autorki zmęczenie-tez jestem nieregularne cykle-tez mam mdłosci-hmm gdybym sobie wmawiac je to tez bym miała :) test amsz negatywny to co mamy ci poradzic,poczekaj,moze za wczesnie a moze nie jestes w ciazy mnie w ciazy nie dopadło zmęczenie w ogóle ! idz an usg a nie pytaj przez neta,bo skad my mamy wiedziec co ty tam w brzuchu masz podczas okresu

Gość matka111
nie napisalam tego. poprzedni test robilam na poczatku grudnia. zreszta juz nie wchodze na forum temat nie wazny. ide po test ale dzieki za odpowiedzi za te mile i te mniej mile