Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nei

Seksapil - to nasza broń kobieca? - Czyli słów kilka o manipulowaniu mężczyznami

Polecane posty

"pomijając fakt własnej bytnosci w tym miejscu o tej porze" :D oj kobity kobity.... z jaką finezją umiecie pomijać te istotne drobiazgi Powiedz jakiemuś facetowi że go kobita pobije to ci nie uwierzy :) A jak oberwie to potem będzie sprawdzał na jeszcze kilku :) Ambicje niektórych z nas przyćmiewają zdrowy rozsądek ;) Ona była biedną słabą kobitką dla tego kretyna i nic tego nie zmieni. Instynkt tego delikwenta zapomniał że on nie przynosi jak kiedyś zwierza które sam dogonił i obalił do domu a kupuje je w pobliskim sklepie. Zresztą pewnie więcej niż zwierza to on taszczy piwska.

Gość wójekstaryhuejk
takie wszystkowiedzące to jak ja facet policjantkę spotkam na drodze to co ja mam jej pokazaćXD

Gość wójekstaryhuejk
jak wyszli praktycznie to jakim cudem po godzinie ich przybyłoXD

Gość Nocny pukacz
Jak dawnymi czasy chodziłem ze studentką Akademii Medycznej w Posen, to raz ją zawiozłem na egzamin z natomii do prosektorium. Patrzę na nią, a jej biust wylewa się z obcisłej białej bluzeczki, dupcia seksownie pięta granatową mini i czarne szpilki wieńczą strój. Patrzą, a pod prosetrium rój lasek w podobny odzieniu! Kurna balans myślę, czy to casting na kurwiszona roku medyka? - nie! Wszystko za sprawką jedego profesora anatomi, który miał opinię i slabość do lasek tak odzianych na egzaminie. Zdawały wszystkie, ale najpierw pan profesor zabierał je do prosektorium i na zwłokach z cyckami wyeksponowanymi na maksa pokazywały mięśnie ukladu płciowego lub moczowego!

Gość Obleśna strona mocy
Prędzej stwierdzę, że manipulacja kobiet jest bardziej uczciwa, niż mężczyzn. Ci drudzy zazwyczaj opierają się na kłamstwie, gdy te pierwsze po prostu nie posługują się słowami. Ani jedni ani drudzy nie są godni naśladowania. Mam ogromną wiedzę dotyczącą NLP, działania psychiki ludzkiej i najzwyczajniej na świecie, sprawiedliwie dochodzę swego.

To ci powiem że ja nikogo nie kusze ani nie urabiam mową ciała , nie wiem czy by to cos dało , a posmiewiska nie chcę z siebie robić

Gość ostatnio przyszła do mnie
kobieta - około 30stki (to był maj zeszlego roku) zadbana,czarna,długie włosy pracuję w administracji osiedla przyszła i robi minę -że okna ma nieszczelne,że plastikowe mają być ,a ona ma juz dość tego upychania watą,że jak sie zezłosci to mi całe to biureczko wywróci - myślę,wariatka. Mówię,proszę usiąśc,spokojnie - a ta wrzeszczy. W końcu usiadła. Krótka biała spódniczka,opalone nogi ,czrna bluzeczka z dekoltem - myślę, OSTRA pytam coś, że nie trzeba tak ostro,ze zaraz się tym zajmiemy a ta do mnie "Proszę pana,zawsze jestem taka ostra. Nie lubię,kiedy ktoś się mną nie zajmuje siedze,siedże -zmysły pobudzone ,myśle,niech ona juz stąd idzie,bo zaraz eksploduję hahaha no i posza. 4 okna po tygodniu wymienili jej na bardzo dobrej jakości plastikowe. Potem przyszła z babcią, bo to było dla babci /babci blok,babci mieszkanie ona ma swój dom i zadowolona ,ze nie musi sie uzerać z takimi jak ja - podsumowąła mnie pięknie. straciłem głowę,w momencie ,kiedy jej jędrny biust ukazał mi się, kiedy był na mojej równości. Jestem idioitą.Widzę ja czasem, na mieście. z mężem,synkiem. załatwiła co chciała i koniec. a ja myślałaem,że coś z tego będzie. GRATULEJSZYN >:D

Gość bo sie dałeś wrobic
prostatku

Gość żabuulinek
i tu potwierdza się fakt że baby to świnie:P