Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

noupe

powroty - opinia innych

Polecane posty

Po naszym rozstaniu kazdy przekonywal mnie ze ona jest mnie nie warta - moja rodzina oraz znajomi. Teraz powoli zaczyna sie naprawiac miedzy nami ale ja boje sie jak zareaguja inni na nasze zejscie. Czy ktos w was mial taka sytuacje i obawy ze znajomi i rodzina beda patrzyli inaczej na ta sytuacje i na nasza osobe?

Gość dokładnie co Cię inni obchodzą
?

Tak, oczywiście. Twoje obawy są zrozumiałe. Jednak znajomi, bliscy i nawet rodzina - nie będą za ciebie żyć i wybierać, nie? Jaką masz gwarancję, że ewentualny kolejny związek będzie lepszy? Wg mnie trzeba liczyć się ze zdaniem innych (ja, kurna mało kiedy się liczyłem i ... mam - co mam...), ale decyzje podejmować samodzielnie. Szczególnie przy wyobrze partnera. Powiem tak - im jesteś młodszy tym bardziej powinno sie słuchać rad, a im starszym - tym mnie. Ale tak sie składa, że natura wymyśliła to dokładnie na odwrót. jak jesteśmy młodzi wszystko nam się wydaje proste.

Jezeli jest to bardzo bliska rodzina to ich opinia tez mnie obchodzi.

Ja ostatnio byłam ( i nadal jestem ) na pozycji osoby patrzącej na taki powrót. No powiedzmy sobie szczerze - jest niezręcznie, ale nikt nic nie mówi.