Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ................8637863

moja mama przejmuje się plotkami nt mojej siostry !!!!!!!!!!

Polecane posty

mieszkamy w malym miasteczku i wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą ech. ostatnio poszla w swiat plotka że moje 16letnia siostra jest w y co oczywsic jest nieparwdą. a moja mam tak przezywa, że wstyd itp. że ludzie się na nią dziwnie patrzą.. do tego wczoraj sie dowedzialam że teraz gadaja że zostala zgwałcona . u was tez tak plotkują???????? ;/;/ ale mnie denerwuja ci ludzie!! wieśniaki sensacji szukają!!

Gość Don Oskaro
Twoja siostra jest galerianka?

siostra w ciąży* miaLO BYC

Gość wulgarny Dariusz
ludzie z małych miasteczek są straszni :o

Gość The A tea
jak sie bzykala bez kapturka to jest w ciazy

Tak. Moja teściowa strasznie przeżywała, bo obgadali ją, ze uciekłam przez nią z domu od męża do mojej mamy. Co było bzdurą wierutną. Ale sam fakt, że ktoś mógł o niej źle pomyśleć, nie dała jej spać po nocach :P Tak samo obgadywali męża, że musi się szybko żenić(znaliśmy się 2 lata i mieliśmy ja 26, on 27) bo zrobił dziecko. I przez długi czas czekali dlaczego mi brzuch nie rośnie :D Ale w moich stronach rodzinnych nie było tego. Owszem, plotkowało się, ale o faktach, aż takich zmyśleń nie było. Ostatnie rewelacje, że syn nauczycielki zgwałcił 15latkę na sylwestrze. Też bzdura kompletna. Ale tutaj tereny rolnicze, ludzie nie mają co robić po całych dniach, tylko latają jedni do drugich i zmyślają. U teściowej się drzwi nie raz nie zamykają.

Gość wulgarny Dariusz
ej naprawdę mnie ludzie z małych miasteczek przerażają :o ta ich kołtuńska mentalność, zainteresowanie wszystkimi dookoła tylko nie swoim podwórkiem, wpierdalanie się w nie swoje sprawy, skłonność do plot...miałem okazję poznać trochę ludzi z małych miast i mam same złe odczucia :o