Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerrtptpptrkm

nie odpowiadam jej matce bo nie mam stałego zawodu

Polecane posty

Gość zerrtptpptrkm

Ona skonczyla 25 lat konczyła finanse na znanym uniwersytecie.Pracuje w banku jako doradca.Jej matka tez po studiach po nijakiej ekonomi tez bankowość.Ja mam tylko ogólniak i co jakiś czas nowy interes i nowy pomysl....Dziś podsłuchałem jak jej matka mówi żeby znalazła sobie normalnego faceta po szkole z zawodem nawet niech zarabia 1400zł ale niech to będzie normalny zawód.Z czasem mając szkołe i perspektywy sie wybije:O

Gość aczytowazne..
szkola niczego nie gwarantuje ;/

Gość zerrtptpptrkm
jej nie chodzi o sama szkołe ale "normalny"zawód

Matka ma rację. broń Boże od facetów, którzy mają "co jakiś czas nowy interes i nowy pomysl". WEystarczy jeden a dobry. Z co chwile innego kasy nie ma.

a nie mozesz zdobyc jeden a normany zawod , chocby typu hydaulik , slusarz, fryzjer stylista, kierowca ciezarowki, itp :-P Nie mozesz zadowlic tych kobiet, a przede wszystkim siebie?

Koleś zdaje się z rodzaju - "nie opłaca mi się stała praca". ;) A tak poważnie matka ma rację. Obiboków, trutniów, obszczymurków, leni intelektualnych i zawodowych w tym narodzie dość !:classic_cool:

Jej matka jest materialistką. Ciekawe czy córka jej posłucha. Musisz jej przemówić do rozumu. Niech miłość wygra, a nie pieniądze.

Jej matka jest realistką, nie chce żeby córka utrzymywała obiboka :P

Leniwiec i jego zasrane podejście "co jakiś czas nowy interes i nowy pomysl" Zwiąż się z szajbuską z takim podejściem, stroń od normalnych kobiet :)

Gość jenniifer7878***
fajna tesciowa, zapewne corka tez materialistka