Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to normalne?? Buty.

Botki na plaskim obcasie za 99zl z New Yorkera rozwalily mi sie po 2 miesiacach

Polecane posty

chodzenia :O Na pięcie dziura....

Gość myszaaaaaaaaaaa
a co się dziwisz? Botek za 99 się nie kupuje, chyba że znośnej OBUWNICZEJ firmy, bo po sezonie i tak Ci to wyjdzie drożej (kupienie kilku gównianych par) niż kupienie jednych porządnych za 150.

Gość alaka
reklamuj badziew! Masz dwa lata. Niech nie sprzedają szajsu! Ja kupiłam buty w vagabond za 700 zł, zaczęły się rozklejać i .. zlikwidowali ten sklep- więc dałam sobie siana z reklamacją. Szkoda. Ale kolejnej pary nie przepuściłam. Jak się rozj.. to od razu zaniosłam. I jeszzce głupia sprzedawczyni ośmieliła się powiedzieć, że "kosztowały tylko 100zł". Nie daj się, reklamuj to

Gość alaka
co się nie kupuje? Różne rzeczy się kupuje i jak widac w moim pocie nie ma znazenia, czy dasz 100 czy dasz 700. Reklamuj i tyle, Niech się oduczą sprzedawać tandetę.

Pewnie mnie wyśmieją:O ZAluje,ze kupilam tanie buty, moze rzeczywiscie wylozyc lepiej 200 zl a miec je choc na caly sezon.... :(

Moze powiedza mi ze zle noszE? Mam dziure na wylot na piecie, tam gdzie sie but styka z podeszwa, znow przemoczylam dzis cale stopy bo leje:O